Merhaba arkadaşlar benim 8 yıldır saçlarım çok dökülüyor önceden saçlarım çok gürdü şimdi 5 te 1i kaldı diyebilirim dhea yüksekğinden dolayı endokrine gidiyorum bi kaç test daha yapılacak sonra ilaca başlıycam. Doktor aldacton kullanmam gerektiğinden bahsetti. Hormon Tedavisi görüp dökülmesi biten birş var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dhea yüksekliği ve erkek tipi saç dökülmesi:(
- Konu Sahibi Bahar034
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yıllardır demir eksikliğinden döküldüğünü söylediler bi dünya ilaç kullandım dökülmesi azalmadı bile meğerse hormon bozukluğundan dökülüyormuş bu yüzden tüylenmemde varSürekli mi dökülüyor? Yılın bell bir döneminde mi çok dökülüyor? Günde ne kadar dökülüyor?
- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
Yıllardır demir eksikliğinden döküldüğünü söylediler bi dünya ilaç kullandım dökülmesi azalmadı bile meğerse hormon bozukluğundan dökülüyormuş bu yüzden tüylenmemde var
Dhea ne kadar yüksek? Bende de dhea yüksek ve yıllın belli bir dönemi acayip saçım dökülür. Hipotiroidim de var.
- 25 Mart 2018
- 54
- 6
- 36
ah şu saçlar canım saçlarım geri gelse mütemadiyen severim... Benim de yaklaşık 5 yıldır saçlarım azalıyor bakın dökülüyor diyemem çünkü bazı dönemler hariç aşırı dökülme hiç yaşamadım dhea bende de yüksek ama aldactone kullanmadım önerseler de. Testere dişli aslan pençesi kullandım ve değerim düştü ama yine sınırlarda geziyor.. Saç şikayetimse dmkülme hariç devam etmekte yukarıdan yanlar şimdi de önler açılıyor bazen bazı erkeklerin benden çok saçı olduğunu görünce çok üzülüyorum. Bir site var hani başlarında miracle losyonu bulan şahıs var oraya takılıorum bazı ilaçlar sipariş ettim şak diye durdu dökülme bir iki tel dökülüyor ama hacimsel olarak bir ilerleme yok ya da yeni saç çıkıyor mu bilmiyorum sanırım ben de aldactone başlıycam ama saçlara çare olacağını düşünmüyorum nasıl bir illet ki çözümü yok bu çağda.. Allah yardım etsin bizlere
- 25 Mart 2018
- 54
- 6
- 36
Çok geçmiş olsun ben de 3 yıldır saç dökülmesiyle uğraşıyorum pko var hicbir şey kar etmiyorPko da olabiliyo ya da böbreküstü beziyle ilgili problemlerde
- 12 Temmuz 2018
- 58
- 21
- 3
- 34
Benimde bir dönem hormon değerlerim kötüydü tedavi gördüm tüylenmeler kaldı ama hiç saç dökülmesi yaşamadım.Yaklaşık 4 ay önce çok derinden etkileyen bir olay ardına bir anda aşırı dökülmem oldu.Herkes bişey öneriyo ama ben prp, kök hücre, mezoterapi birleşimi bir tedavi tercih ettim.2 ay oldu şuan minik saçlarım çıktı duşlardan sonra 1-2 tel anca dökülüyor çok mutluyum açıkçası sizde bir araştırın isterseniz belki faydası olur.İşlemi Mehmet Akgün'e yaptırdım bu arada nadir yerlerde bulunan bir tedavi yöntemi.Çok geçmiş olsun ben de 3 yıldır saç dökülmesiyle uğraşıyorum pko var hicbir şey kar etmiyor
Evet ben de 22sinde yaptıracağım prp ins faydası olur yanların açıldı resmenBenimde bir dönem hormon değerlerim kötüydü tedavi gördüm tüylenmeler kaldı ama hiç saç dökülmesi yaşamadım.Yaklaşık 4 ay önce çok derinden etkileyen bir olay ardına bir anda aşırı dökülmem oldu.Herkes bişey öneriyo ama ben prp, kök hücre, mezoterapi birleşimi bir tedavi tercih ettim.2 ay oldu şuan minik saçlarım çıktı duşlardan sonra 1-2 tel anca dökülüyor çok mutluyum açıkçası sizde bir araştırın isterseniz belki faydası olur.İşlemi Mehmet Akgün'e yaptırdım bu arada nadir yerlerde bulunan bir tedavi yöntemi.
- 2 Ekim 2018
- 114
- 42
- 48
- 33
Benimde bir dönem hormon değerlerim kötüydü tedavi gördüm tüylenmeler kaldı ama hiç saç dökülmesi yaşamadım.Yaklaşık 4 ay önce çok derinden etkileyen bir olay ardına bir anda aşırı dökülmem oldu.Herkes bişey öneriyo ama ben prp, kök hücre, mezoterapi birleşimi bir tedavi tercih ettim.2 ay oldu şuan minik saçlarım çıktı duşlardan sonra 1-2 tel anca dökülüyor çok mutluyum açıkçası sizde bir araştırın isterseniz belki faydası olur.İşlemi Mehmet Akgün'e yaptırdım bu arada nadir yerlerde bulunan bir tedavi yöntemi.
Her yerde ayni reklami yapmak zorunda msn. İnsanlarin umutlariyla oynama! Prp mezoterapi kesinlikle hormon kaynakli dokulme de ise yaramıyor.
genetik dökülmede işe yarar mı acaba bilginiz var mıHer yerde ayni reklami yapmak zorunda msn. İnsanlarin umutlariyla oynama! Prp mezoterapi kesinlikle hormon kaynakli dokulme de ise yaramıyor.
- 2 Ekim 2018
- 114
- 42
- 48
- 33
Maalesef canım genetik dokulmede etkili degilgenetik dökülmede işe yarar mı acaba bilginiz var mı
tüh ben de yeni başlamıştım işlemeMaalesef canım genetik dokulmede etkili degil
- 2 Ekim 2018
- 114
- 42
- 48
- 33
Belki bi ihtimal dokulmeyi yavaslatabilir ama kesin cozum degil.tüh ben de yeni başlamıştım işleme
- 26 Aralık 2021
- 219
- 121
- 33
- 26