- 18 Kasım 2020
- 3
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi tarcinlisaglikci
Merhaba ben adet olamıyorum diye doktora gittim. 24 yaşındayım Normalde çok düzenlidir ama 6 aydır gecikiyor. Bu ay 25 gün gecikti. Prolaktin değerim yüksek çıktı. Polikistik over sendromu dedi. Bir de dhea So4 Dİye kan tahlili istedi o dış laboratuvarda bakılıyormuş 3 güm sonra çıktı dün aradı doktor o da yüksek çıktı. 500 çıktı benim normali 340a kadar. Mutlaka endokronolojiye git dedi. Eğer böbrek üstü bezlerinde sıkıntı varsa onlar bakacak eğer yok derlerse ben tedavi düzenlerim dedi kadın doğum doktoru. Bir de prolaktin değerini düşürmek için ilaç verdi 3 günde yarım tablet alıyorum. Ayrıca tarlusal 1 haftadır kullanıyorum ama hala olmadım. Ayrıca zayıfla mutlaka dedi biraz. Aranızda geçiren varmı? Kilo verip düzelen var mı? Şuan 85 kiloyum bir senede 10 kilo aldım. Yoksa sürekli devam eder mi? Bebek istiyorduk normalde ama troidlerim yavaş çalıştığı için ilaç kullanıyordum. İlaçlarım bitsin kilo veriyim diyordum. Tedavi için doğum kontrol hapıda verecekti ama istemedim. Geçiren varsa nasıl geçti bebek sahibi olan var mı? Teşekkürler