canım öncelikle geçmiş olsun, bendede pko var uzun yıllardır sanırım 2008 itibariyle öğrenmiştim.
ayrıca prolaktin hormonum hipofiz bezimdeki adenom yüzünden yüksek, MR çekilmişti adenom olduğu tespit edildi bunun için 2 sene kadar dostinex ilacı kullandım. bana evlendiğinde çocuk istediğinde tedavi gerekecek kendi kendine hamile kalman çok zor demişlerdi.
DHEA hormonumda yüksek çıkmıştı bunun içinde böbrek üstü bezi MRı çektirdi doktor bana ama bişey çıkmadı çokşükür, bu hormonu düşürmek için kortizon içeren bir hap yazmıştı ama ben kullanmadım . bu dediklerim hep 2008 de oldu, sonra 2010da evlendim , ilk aylar korunduk sonra nasılsa tedaviye ihtiyacımız var çocuk için niye korunuyoruzki dedik ve korunmayı bıraktığımızın 2. ayında hamile kaldım . ve hamileliğimi anlamayan doktor bana adet olamadığım için adet söktürücü ve vajinit için hem fitil hem antibiyotik verdi ve kullandım.
sonra hala adet olmayınca tekrar doktora gittiğimde 6 haftalık hamilesin dedi. şimdi güzeller güzeli bir kızım var 18 aylık oldu.
yani özetle hiç üzme kendini , Allah nasip ettiyse olur, sen doktor kontrollerini aksatma yinede.