dhea so4 hormonu aşırı yüksek olanlar

canım tedavi süren çok iyimiş ben hep 6 ay diye biliyorum hormon tedavisindeki süreyi inş 3 ayda doktorun istediği değere gelir ve inş benimde 3 ay hormonlarım düşer.
sanırım banada kortizonla dkh vercek doktor.
aman düşsünde değerlerim ne verirlerse versinler.
ancak ben şunu merak ediyorum ilacı bırakır bırakmazmı yükseliyor yine öyleyse diyelim hemen o ay hamile kaldık peki gebeyken nasıl olcak değer yükselirse bebekte problem olmazmı?

Mrb cnm ben 5 aydır aldoctone ve diana 35 kullanıyorum. ama istenilen değerlere henüz gelmedi. doktorum ilacımı değiştirdi.Daha kuvvetli bir ilaç yazdığını söyledi ve 3 ay daha kullanmamı istedi. Malesef benim ilacı bırakır bırakmaz değer tekrar yükseliyor.200 lü değerlere düşürebilrsek yumurtlama tedavisine başlayacağız. Doktorum bu hormonun hamileliği zorlaştırdığını ama bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi.

evet bu tarz hormonların gebeliği zorlaştırdığını fakat gebe kalıncada bi zararı olmadığını benim doktorumda söyledi ben halen teşhiş aşamasındayım sanırım aynı ilaçları verecek 6 aylık bi tedavi olabilir dedi çünkü herşeyim çok iyide dheas ile 17 oh progesteronum hep yüksek çıkıyor.

merhaba canim bizim genetik sonuclarimiz temiz cikti cok sükür ama suanda hormon degerimi henüz bilmiyorum bakalim haftaya dr görüsmemiz var sen neler yaptin canim tedavinle ilgili bir gelisme varmi bilgi verirsen sevinirim a.e.ol

forumda gördüğüm kadarıyla hamilesin galiba. Tebrik ederim cnm. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bne hala değerin düşmesini bekliyorum. Bu arada kortizon dhea so4 hormonunu düşürdü mü? Kortizon kullanmaya devam ediyor musun?

mrb arkdslar benm dhea-s hormonum zorla dgm kontrl hapı ve aldactone kulandıgımdan 535 ten 449a düştü ama gene saclarım dokuluyor ve tuylenmem var cogu olmaması gereken bolgelerde hayıt tohumu hormonları duzenlıyormus ama sac doker dıye duydum bılgınız varmı ıcmekten korkuyorm bılen bırısı varsa lütfen özelden yazsn

ben de hayıt tohumu kullanıyorum cnm. Saç dökülmesi yapmadı. Dhea s04 de pek etkisi olmuyor ama prolaktin ve lh şı düşürüyor. O nedenle içmeye devam ediyorum

arkdslar benm serbest testesteron 4.07...prolaktin 32.53....total testesteron 1.28...daha doktora gıtmedım netten baktm sonuclarıma alt sınır ust sınır verılmemıs yuksek sanırım sınırları bılıyomusunuz? yuksekmı? dhea-s zaten 449 o zaten yuksek saclarım cok dokuluyor ıstda devlet hastahanesı varmı endokrınolojıde tavsıye edebılcegınız? kel kalıcam sanırım yakında

Merhaba
Benim dhea so4 hormonum 488 di. Kıllanma vardı ama adet düzensizliği yoktu bende. Kadın doğum uzmanı tedavi için endokrinoloji ye yönlendirdi. Ancak ben endokrinoloji randevumdan 2gün önce hamile olduğumu öğrendim. Yani ilaçsız tedavisiz hamile kalmıştım çok şükür.
Yine de endokrin uzmanına gidip durumu anlattım. O da hamilelik döneminde hormonun sorun oluşturmayacağını, doğumdan sonra tedavi için tekrar gelmemi söyledi.
Simdi 21 haftalık hamileyim. Ben ve oğlum sağlıklı ilerliyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

merhaba canim bizim genetik sonuclarimiz temiz cikti cok sükür ama suanda hormon degerimi henüz bilmiyorum bakalim haftaya dr görüsmemiz var sen neler yaptin canim tedavinle ilgili bir gelisme varmi bilgi verirsen sevinirim a.e.ol
merhabalar 8 seneden fazla olucak ama su an da durumunuz nasıl hala kortizon kullaniyo musunuz bide sizde killanma var mi ? Sizi ne yönden etkiliyor

merhaba su an durumunuz nasıl killanmaniz ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…