dhea so4 hormonu aşırı yüksek olanlar

seramonii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
225
44
Benin gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? doğum kontrol hapıyla düşüyor ama bırakınca yeniden yükseliyor. BU hormonu düşürmek ve Bebek için nasıl bir tedavi uygulandı.

Benin gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? doğum kontrol hapıyla düşüyor ama bırakınca yeniden yükseliyor. BU hormonu düşürmek ve Bebek için nasıl bir tedavi uygulandı.

slm benimde bu hormonum yüksek 481 cikti degerim en üst deger aslinda 340 cikmali simdi ben tedavi görüyorum aksamlari 2,5 mg kortizol verdi dr onu aliyorumki sabahlari fazla kortizol üretmeyeyim diye aksamdan alinan kortizolla sabahlari böbrek üstünün üretimigle yükselen bu hormon zaman icinde düsüyormus bende ben bu hormonumun yüksek oldugunu yeni ögrendim ama 1 yil önce bende d.kontrol hapi kullandim benimde o zamanlar düsmüsdü eminim cünki tüylenmem cok azalmisdi simdi 1 yilda tekrar tüylenmem cogaldi sana dr ne tavsiye etti acaba ben bu durumda kimseye pek rastlayamadim him birde dr benim genetigimden süpelendi ve bizden kan alip genetik testi icin yolladi aslinda biz esimin sorunuyla tüp bebek merkezine gitmistik fakat hormon tahlillerimde bu sorun cikti genetik sonucunu beklerkende kortizola basladik yalniz sorun genetikdense kullandigim ilac hormonu dengelermis ama genetikteki sorun cözülmezmis rabbim yardim etsin ben yurt disinda yasiyorum burda böyle tedavi uyguluyorlar türk dr bu konuda nasil tedavi uyguluyorlar cok merak ettim sende bana bu konuda bilgi verirsen cok sevinirim canim birde hormon degerini yazar yazarsan sevgiyle kal...

mrb. benim hormonlarım epey yüksek. 688 de ilk ölçüldüğünde. Doktorum doğumkontrol hapı ve aldactone isimli bir ilaç verdi. Kortizon da bi tedavi şekli dem,işti ama en zararsız tedavi bu demişti. Ama ilaçları bırakınca yeniden yükseliyor. Benim kortizol hormonumda yüksek. en yüksek 19 olması gerekirken ben de 25 çıktı. Ama bu konuda endokrin doktoru bir yorum yapmadı. Senin de kortizolün yüksek mi çıkıyor?

mrb. benim hormonlarım epey yüksek. 688 de ilk ölçüldüğünde. Doktorum doğumkontrol hapı ve aldactone isimli bir ilaç verdi. Kortizon da bi tedavi şekli dem,işti ama en zararsız tedavi bu demişti. Ama ilaçları bırakınca yeniden yükseliyor. Benim kortizol hormonumda yüksek. en yüksek 19 olması gerekirken ben de 25 çıktı. Ama bu konuda endokrin doktoru bir yorum yapmadı. Senin de kortizolün yüksek mi çıkıyor?

canim benim ayrica korizonuma bakilmadi sanirim sadece hormonlarda bakildi yada benim bilgim yok kortizolun vermelerinin sebebi vicudu sasirtmak icinmis yani aksam 10 da alinan 0.2,5mg kortizolla böbrek üstü bezi fazla üretme (sabahlari özellikle )geregi duymazmis onun icinde daha az calisirmis benim aldigim miktar cok az dedi dr 2-3 dr sordum bu miktar zarar vermez dedi ama ne kadar faydali olur onu bilmiyorum bilgim bu kadar genetikten bahsettilermi peki sana birde diger hormonlarinda sorun varmiydi birde senden ögrenmek istedigim bu hormonun yüksek olmasi hamile kalmaya engelmismiymis benim dr degil dedi ama bilmiyorum senin dr ne dedi bu konuda sen neden bebek icin tedavi görüyorsun canim senin icin sorun olmazsa yazabilirmisin bana simdiden tsk

canim benim ayrica korizonuma bakilmadi sanirim sadece hormonlarda bakildi yada benim bilgim yok kortizolun vermelerinin sebebi vicudu sasirtmak icinmis yani aksam 10 da alinan 0.2,5mg kortizolla böbrek üstü bezi fazla üretme (sabahlari özellikle )geregi duymazmis onun icinde daha az calisirmis benim aldigim miktar cok az dedi dr 2-3 dr sordum bu miktar zarar vermez dedi ama ne kadar faydali olur onu bilmiyorum bilgim bu kadar genetikten bahsettilermi peki sana birde diger hormonlarinda sorun varmiydi birde senden ögrenmek istedigim bu hormonun yüksek olmasi hamile kalmaya engelmismiymis benim dr degil dedi ama bilmiyorum senin dr ne dedi bu konuda sen neden bebek icin tedavi görüyorsun canim senin icin sorun olmazsa yazabilirmisin bana simdiden tsk

BENİM LH hormonu da yüksek. genetikten bahsetmediler.Bende araştırma için ünv hastanesine gideceğim. Direk olarak hamileliğie engel olmadığını ama yumurta kalitesine düşürebileceğini söylediler.

BENİM LH hormonu da yüksek. genetikten bahsetmediler.Bende araştırma için ünv hastanesine gideceğim. Direk olarak hamileliğie engel olmadığını ama yumurta kalitesine düşürebileceğini söylediler.

dheasmi yoksa lh hormonumu yumurta kalitesini düsürürmüs ben anlamadim bana dr dediki eger bu hormon normal seviyelere gelmezse ilac dozunu cok iyi ayarlamamiz gerekli yoksa senden cok yumurta toplariz ve hastanelik olursun dedi sanirim ohhs den bahsetti burda yazanlardan duymusdum bazi arkadaslarin ilac dozundan hastanelik oldugunu onun gibi birsey sanirim canim sen hangi sehirdesin banada tedavi asamanda bilgi vermeye devam edersen sevinirim dedigim gibi pek dheas hormonu yüksek olan fazla kimsi yok en azindan senden bilgi edinirim sevgiyle kal canim birde hayit thumu var duydunmu bilmiyorum o hormonlari dengeliyormus dheas bilmiyorum ama belki lh degerine iyi gelebilir bazi dr bunu d.kontrol ilacindan sonrada tavsiye ediyor zaten burda hicbir aktarci satmiyor sadece eczaneler satiyor bu tohumu tedavin sirasinda dr bunuda danisirsan sevinirim canim...

dheasmi yoksa lh hormonumu yumurta kalitesini düsürürmüs ben anlamadim bana dr dediki eger bu hormon normal seviyelere gelmezse ilac dozunu cok iyi ayarlamamiz gerekli yoksa senden cok yumurta toplariz ve hastanelik olursun dedi sanirim ohhs den bahsetti burda yazanlardan duymusdum bazi arkadaslarin ilac dozundan hastanelik oldugunu onun gibi birsey sanirim canim sen hangi sehirdesin banada tedavi asamanda bilgi vermeye devam edersen sevinirim dedigim gibi pek dheas hormonu yüksek olan fazla kimsi yok en azindan senden bilgi edinirim sevgiyle kal canim birde hayit thumu var duydunmu bilmiyorum o hormonlari dengeliyormus dheas bilmiyorum ama belki lh degerine iyi gelebilir bazi dr bunu d.kontrol ilacindan sonrada tavsiye ediyor zaten burda hicbir aktarci satmiyor sadece eczaneler satiyor bu tohumu tedavin sirasinda dr bunuda danisirsan sevinirim canim...

Kadındoğum doktoruna göre dhea yumurtlamayı bozuyormuş.Ama endokrin doktoru etkilemez dedi. sennki çok yüksek değil sanırım.Benim ki aşırı yüksekti(700). Ünv hastanesinden randevu aldım. Gününü bekliyorum cnm. Yeni bir şeyler öğrenirsem sana da yazarım.Tavsiyelerin için teşekkür ederim cnm. Bende hayıt tohumuna başladım.

merhaba canim arastirma hastanesine gidicektin ne oldu belli oldumu tedavi sürecin merak ediyorum bilgi verirsen sevinirim allaha emanet ol canim...

mrb. gittim cnm.doktor tahlil istedi.Tahlil yaptırmak için adet günümü bekliyorum. Senin tedavin nasıl gidiyor?Güzel haberler almak dileğiyle.. Sende Allah emanet ol..

canim benim bildigin gibi aksamlari kortizola devam bir tahlil yapmadigimiz icin gelismerle ilgili birsey bilmiyorum tabi bu arada genetik soncunu bekliyorum senden ne tahlili istediler hormonmu peki genetikten kaynaklanabilir diye bisey söyledilermi yada sen sordunmu bunu merak ettim abbim yar ve yardicimiz olsun canim

amin cnm. doktor bir açıklama yapmadı. Birde burda bakalım tahlillere dedi. Bilgisayara işledi.Farklı bir tahlil istedi mi bilmiyorum. Adetin 3. günü kan vermeye gideceğim. Tahlil sonuçları gelince belki bir açıklma yapar.İnternette araştırdiğim kadarıyla bir enzim eksikliği sonucunda bu hormon yükselebiliyormuş. Bu da genetik bir sorundan kaynaklanıyormuş sanırım. Doktorun belki o durumu araştırıyordur.Bebek istiyoruz ama Hormonu düşürmek için de doğumkontrol hapı kullanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Kortizon kullanırken korunmak gerekiyormuş mu? doktorun bu konuda birşey söyledi mi?

canim benim biz korunmuyoruz dr korunun demedi hatta biraz deneyin belki dogal yolla gelir bebeginiz dedi bakalim nasip alllah ol dedikten sonra degermis oymus buymus sorun degil ama iste biz genede tedbirimizi alip tedavimizi oluyoruz insallah rabbimde yüzümüze bakar canim genetik test gelir allahtan bir problem cikmazsa tüp bebege basliycaz banada dua etmeyi unutma canim bilgilerinede ihtiycim var karsilastirmak istiyorum cünkii

benim de çok yüksek çıkıyor sizi bulduğuma çok sevindim bekarım ama 3 ay sonra evleniyorum.gittiğim dr.larda bekarım diye sadece dkh verip gönderiyorlar,nefret ediyorum dkh dan:KK43:

canim benim biz korunmuyoruz dr korunun demedi hatta biraz deneyin belki dogal yolla gelir bebeginiz dedi bakalim nasip alllah ol dedikten sonra degermis oymus buymus sorun degil ama iste biz genede tedbirimizi alip tedavimizi oluyoruz insallah rabbimde yüzümüze bakar canim genetik test gelir allahtan bir problem cikmazsa tüp bebege basliycaz banada dua etmeyi unutma canim bilgilerinede ihtiycim var karsilastirmak istiyorum cünkii

aLLLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN CNM.DOĞUM KONTROL HAPIYLA NORMAL DEĞERLERE GELMEYE BAŞLADI. Doğum kontrol hapı kullandığım için bebek durumu söz konusu olmuyor. Bu ay bırakacağım sanırım. Ama yine yükselmesinden korkuyorum. Bitkisel bir tedavisi var mıdır diye araştırmaya başladım.Kendimle birlikte senin için ve burda tanıştığım arkadaşlarım içinde dua ediyorum. Senden de dua bekliyorum cnm.

benim de çok yüksek çıkıyor sizi bulduğuma çok sevindim bekarım ama 3 ay sonra evleniyorum.gittiğim dr.larda bekarım diye sadece dkh verip gönderiyorlar,nefret ediyorum dkh dan:KK43:

geçmiş olsun cnm senin kaç çıkıyor hormonun. kaç tane doktora danıştım Malesef doğumkontrol hapı dışında bu hormonu düşüren bir tedavi önermediler. düşük doz kortizon da kullanılabilir ama en iyisi dk hapı dediler. Bebek istiyorum ama hormonun düşmesi için dk hapı içmek zorundayım...

geçmiş olsun cnm senin kaç çıkıyor hormonun. kaç tane doktora danıştım Malesef doğumkontrol hapı dışında bu hormonu düşüren bir tedavi önermediler. düşük doz kortizon da kullanılabilir ama en iyisi dk hapı dediler. Bebek istiyorum ama hormonun düşmesi için dk hapı içmek zorundayım...

çok teşekkür ederim hepimiz için geçer inş.neyseki kortzon varmıs sizden duyuyorum bekar olunca direkt dkh.ayy bana verdi ama kullanmadım hayıt tohumu içiyorum bakalım ne olcak.benim hormon bir defasında 438 bir defasında 390 küsür çıkmıstı.:KK50:

merhaba canim bizim genetik sonuclarimiz temiz cikti cok sükür ama suanda hormon degerimi henüz bilmiyorum bakalim haftaya dr görüsmemiz var sen neler yaptin canim tedavinle ilgili bir gelisme varmi bilgi verirsen sevinirim a.e.ol

merhaba canim umarim iyisindir bizinm genetik sonuclarimiz cikti cok sükür temiz senin tedavin ne asamada canim dr ne söyledi gelisme varmi bilgi verirsen sevinirim a.e.ol

merhaba canim umarim iyisindir bizinm genetik sonuclarimiz cikti cok sükür temiz senin tedavin ne asamada canim dr ne söyledi gelisme varmi bilgi verirsen sevinirim a.e.ol

sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim cnm. İnşallah en yakın zamanda hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.Doktorumu değiştirdim. Değerim hala eski değerlere gelmemiş. Doktorum ilacımı değiştirdi. 3 aylık bir tedavi önerdi. diane 35 ve androcur isimli bir ilaçları verdi. değerim 200 -300 lere geldiğinde yumurtlama tedavisine başlayacağız. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

kızlar bu hormon ve 17 oh progesteron bendede çok yüksek çıkıyor fakat ne yumurtlamamı nede yumurta kalitesini bozmuyor dheas 614 17 oh pro ise 62 değerlere bakılınca korkunç ama doktorlar kortizonla düşürülür diyor henüz ilaç vermedi doktorum çünkü daha kontrol aşamasındayım tüm testleri yapıp öyle ilaç vercek herhalde.
gebe kalmaya %100 engel değilmiş kimi kalabilir kimide kalamazmış ve ben kalamayanların içindeyim.

X