Dgs ye 10 gün kaldı çalışma isteğim yok.

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.026
692
323
Kızlar ben myo mezunuyum lisans tamamlamak için dikey geçiş sınavı var haftaya. ama ben hala bomboş hissediyorum kendimi...
Netlerim istediğim yerlere yetiyor ama biraz daha yükselteyim diyorum yapamıyorum
Ders çalışmak içimden bile gelmiyor, kitabı elime alınca patlıcak gibi oluyorum.
Bu sınava hazırlananız varsa yorum yazabilir mi? sizin netleriniz ne durumda? nasıl motive ediyorsunuz kendinizi? tekrar etmem gerekiyo konuları ama işten eve gidince hiç halim kalmıyor bana bi akıl verin ben bu sınavı kazanmak istiyorum
Ama bu gidişle nasıl olcak sınav stresini ve çalışma isteiğini bilenler bi akıl versin ne olur okuyup geçmeyin

hele sen bir yemeye başla, iştah kendiliğinden gelir

al bnden de o kadar.bnde bu sene myo dan mezun oldum.kitabın kapağını bi kez bile açmadım:/ kızıyorum kendime ama içimden hiç gelmiyor.

al bnden de o kadar.bnde bu sene myo dan mezun oldum.kitabın kapağını bi kez bile açmadım:/ kızıyorum kendime ama içimden hiç gelmiyor.

canım ben konuları bitirdim. tekrar yapmam lazım ama yapmak gelmiyor içimden. günde bir deneme çözüyorum ama daha fazla çözmek gerek. sözeli full yapıyorum mattan 45 civarı bna yetiyor ama daha iyi yapsam güzel bi üniye yerleşebilirim. ama işte gel gör ki o istek yok. 3 yıl dha okumakta var işin sonunda oku oku nereye kadar yaw :26:

Niye oku oku nereye kadar diyorsun kaç yaşındasın ki?

22 olcam canım :) yani şöyle ki dgs kazanırsam 3 yıl daha olcam 25 . zaten ben fakülteyi tamamlarsam yüksek lisans yaparım oda eder 2 yıldn 27. ben ne zaman çalışcam :) off off

Ben 27 yaşında, kamuda çalışan biri olarak giriyorum bu sınava senin tek laf bile etmen yanlış bence.

Sen bile bunu söylersen ben öleyim o zaman.

dgs sınavına okulda okurken mi hazırlandınız yoksa sadece dgs ye senemi ayırdınız. ben şuan myo 2 ye geçtim bu sene hazırlansam mı karar veremedim :S okul ve dgs ağır gelir mi yada yapabilr miyim hiç bilmiyorum çok kararsız kaldım sizler nasıl hazırlandınız??

Valla güzelim ben geçen sene de girdim sınava. Bilgisayar Öğretmenliğini kazandım. Bir tane konu anlatımlı ve örnek sorulu kitap almıştım böyle kaskalın bişey ansiklopedi gibi iki ay çalıştım ona hakkaten de bitirdim.

Ve sadece akşamları ve haftasonu çalışabildim. Yani sen de bu şekilde çalışarak kazanabilirsin. Bölümün neydi?

Ben dgs ye koca bir sene ayırmayı gereksiz buluyorum. Çünkü öss gibi konuları çok olan bir sınav değil. Mat 1 ve türkçe...
Ben okurken hazırlandım 3 ay kursa gittim matematik. O kadar. Önünde koca bir yıl zaten var al konu anlatımlı bir kitap yapabilirsin. Göz
nde büyütme. Benim gözümde büyüyen bir 3 sene daha okumak :) Bir senede sınava hazırlancak olsam eder 4 yıl.. Bence kasmaz seni merak etme.

Ben 27 yaşında, kamuda çalışan biri olarak giriyorum bu sınava senin tek laf bile etmen yanlış bence.

Sen bile bunu söylersen ben öleyim o zaman.

Haklısın :)) Ne biliyim sınav stresinden midir nedir bunaldım ne düşüneceğimi şaşırdım :) şu problemleri akşam tekrar etmem lazım ilkokul lise üni bitti şu problemleri anlayamadım ya varmı şunun püf noktası

ben şuan muhasebe ve vergi uygulamaları okuyorum. çok az kazanan oluyor falan dediler gözüm korktu :s bende öyle yapayım bari bakalım olmazsa açık öğretimden tamamlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…