Dgs tercihlerim

sel90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
291
234
323
.

Son düzenleme:

Marmara üniversitesi çok merkezi biyerde ve kampüsü çok güzeldir.Göztepe kampüsünde yazacağın bölüm.
Trakya Üniversitesi Edirne çok soğuk olur ben Tekirdağda okudum ama kayıt için Edirnedeki kampüse gitmiştim pek hoşlanmadım.Edirneden de pek hoşlanmadım.
Eskişehire gitmedim ama öğrenci şehri diolar iyi olabilir.
Sakarya Üniversitesinde de okudum yazmamışsın ama eğer düşünürsen Eğitim Fakültesi Hendek ilçesinde.Çok büyük biyerdeğil ama okulu fln iyidir,evler ucuzdur.Öğrenci de fazladır.

Umarım istediğin yerlere girersin

ben de samsun için yazaym bişeyler...19 mayıs üni şehir dışındadır ama şehre uzak değil ve sık sık minibüs geçer...bir de tramvay yapldı ulaşm sorunu olmaz..şehir de pahalı olmayan rahat yaşayabileceğinz bi yer...en azndan bnm yasadğm şehre göre çok çok ucuz... ve büyük şehir olduğu için sosyal yönden iyidir.. ama yurt fiyatları hakknda bi fikrm yok...

ben istanbulda yaşıyorum öncelik olarak istanbul yazarım tabiki.ama diğer şehirleri üniversiteleri iyi olduğu için istiyorum.
sakarya da bir arkadaşım okudu.istanbuldan gelenler için çok sıkıcı bir yer sakarya dedi oyüzden eledim sakaryayı.
samsun da kampüs çok güzelmiş öyle duydum =)

yorumlar için teşekkür ederim.aslında inşallah istanbul gelirde başka bir yere gitmem.istanbuldan ayrılmaya niyetim yok.gerçi eskişehir'de çok güzel bir yer kafam karışık işte :) ösym bey hangisini layık görürse artık :)

ben de çukurovanın ve anadolunun kampüslerinin şahane olduğunu duydum. ben bu sene ünv ye yeni başlıcam dikey geçiş ne demek 2 yıllıktan 4 yıllığa mı oluyor?

ben de çukurovanın ve anadolunun kampüslerinin şahane olduğunu duydum. ben bu sene ünv ye yeni başlıcam dikey geçiş ne demek 2 yıllıktan 4 yıllığa mı oluyor?

evet canım 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum sınava girdim bu sınavla tercih yapıyorum ve bilgisayar müh yada öğretmenliğe geçiş yapıyorum. 3-4 sene daha okuyorum tabi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…