dgs bölüm için bakarmısınız..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
selam bayanlar, halkla ilişkiler önlisansı mı sadece bu alanda Lisansa çekebiliyorum. İstanbul üniv. h.ilişkiler lisans var uzaktan eğitim sırf okulun ısmı ıçın yazmak istiyorum, aslında bölümümüde seviyorum hatamı derim bilmiyorum... Okumuş bir kaç ark. var ve pişman olduklarını söylüyorlar ( iş bulma açısından. Benım oyle bır sıkıntım yok çunku çalışıyorum bu alanda ve destekleyıcı sertıfıkalarım vs var. Lisans mezunu olduktan sonra çalışma alanı genişler diye düşünüyorum, hakla ilişkiler iletişim fakültesine bağlı bir bölüm psikolojı ağırlıklı iletişim ağırlıklı ve bu alanlar çok geniş. Zaten kpss düşünen biriyim düz memurluk için ilerde herhangi lisans bölümü mezunu kadrosundan bakalım artık kafam karıştı yazmak danışmak ıstedim...

Canım zaten kpss kesin düşünyorum diyorsun.. o halde neden kararsız kaldın anlayamadım.... şuan aktif çalışıyor olsan bile iş başvurusu yaparken , bir lisans mezunu ile aynı kulvarda değerlendirilmezsin... iş tecrübesi veya sertifikaların vs tamam güzel şeyler tercih sebebidir bunlar... fakat lisanslar her zaman bir tık önde olacaktır senin yanında... değerlendirilirken hep lisansların bir altında değerlendirileceksin.. o yüzden hiç düşünme bile... hemen geç lisansa... uzaktan eğitim olması da avantajın... bir yandan çalışmaya devam edersin... devlette çalışıyor olmak bilhassa lisanslı olarak bulunmaz nimet... İstanbul üni konsunda bir şey diyemeyeceğim.. ama arkadaşların memnun değil diye vazgeçme hemen... gerçekten adı bile yeter yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…