Merhabalar.Malum bugün DGS puanları açıklandı.Aldığım puan 240. İstediğim Üniversite ise Uludağ.Yine Uludağ'ın MYO'sunda okumuştum zaten.
Okulun puanlarına baktığım zaman,idari ve iktisadi bilimler fakültesindeki bütün bölümlerin ikinci öğretimlerini kazanabiliyorum.Birinci öğretimlerinin ise bir çoğunu kazanabiliyorum.Her ne kadar istediğim bölüm Maliye olsada,beni Mali Müşavirlik sınavina götürecek her bölüm mübahtır mantığı ile,başta maliye olmak üzere bütün İİBF bölümlerini yazacağım. (Mali Müşavirlik sınavına girmeye hak kazanabilmek için herhangi bir İBF bölümü mezunu olmak yeterli)
Fakaaat,derdim şu ki ya aldığım puan görünürde hepsine yetiyor olsa bile başarı sıralamasında çok gerilediysem? Ya millet çok iyi yaptığı için sıralama uçurumu oluştuysa,ya aslında genele göre düşüksem diye kafayı yemek üzereyim resmen.
Bütün bölümlere puanımın yettiğine sevinemedim bile resmen.O yüzden hem biraz dertleşmeye,hem belki sakinleştirilmeye,hemde varsa bilgisi olan onlardan akıl almaya ihtiyacım var...