Dgs 2013 sonuçları belli oldu. Dgs'ye giren var mı???

esim girmişti türkceye hiç bakmadı yogun calıstıgı için yaparım die düşünde zaar:)
matı fena değilde türkcei batırmış. 245 ....

esim girmişti türkceye hiç bakmadı yogun calıstıgı için yaparım die düşünde zaar:)
matı fena değilde türkcei batırmış. 245 ....

:) okul puanları belli değil sanırım onu beklediğim için puanıma seviniyim mi üzüliyim mi bilmiyorum kaldım böyle:) başka giren arkadaş var mı ki acaba burda :44:

seninki kaç ki? hem okul puanı eklenmemiş hali mi bu? anlamadım. yanlıs görmediysem okul puanı da yazıyordu sonuç belgesinde???
kafam karıstı simdi.

seninki kaç ki? hem okul puanı eklenmemiş hali mi bu? anlamadım. yanlıs görmediysem okul puanı da yazıyordu sonuç belgesinde???
kafam karıstı simdi.

268 benim puanım.Arkadaşlar bana daha okul puanı eklenmedi demişti. Bugün ösym'den bilgi aldım okul puanı eklenmiş hali bu dediler. Benimde kafamı karıştırdılar baya eklenmiş sanırım=)

ewt bende ekli biliyordum. gelebilir bu yıl puanlar düşcek die duydum.

arkadaşlar bu programı izmirde RADİKAL AKADEMİ düzenliyor.200 saat matematik 60 saat türkçe 40 geometi 24 sayısal mantık 24 sözel mantık şeklinde.ayrıca matematik temeli olmayana 32 saatlik temel matematik ve her öğrenciye haftada 4 saat özel ders veriliyor.özellikle özel derslerin birebir olması çok katkı sunuyor.bunun dışında arkadaşlar rehber öğretmen her pazar bir haftalık program düzenliyor size.ve verilen ödevler haftalık kontrol ediliyor.:) 40 tane deneme sınavı uygulanıyor.onun dışında mayıs 15ten temmuzun 1 .haftasonuna kadar ücretsiz soru çözüm kampı uygulanıyor.daha ne olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…