• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devrim Elmas'a giden var mı??? Ya da gitmiş olanlar? lütfen ama lütfen bakarlar mı:((

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Ya arkadaşlar ben medislime gidiyorum.Ama benim tüylerimde yayılma gerçekleşti.Çene bölgem.Yani boynumda bile çıkıyo!!! Ve ben buraya gelmeden önce çenem öyle değildi! İnceydi tüylerim!Çok çoğaldı ve koyulaştı.Çene bölgen ince yapılmaz oraya da demediler hiç! Ve 10 seans oldu tüylerimle ilgili tek konuşma yok.Gidiyorum o dopdolu odada bekliyorum.Sonra içeri alıyorlar işlemim bitiyor çıkıyorum!Bu durum beni sinir etmeye başladı!

Devrim Elmas bana iyi gibi geldi.Geçmeyi düşünüyorum oraya ama hiiiç bilgim yok.Ne fiyatlar konusunda,ne de nasıl olduğu konusunda? Suan tüylerim kalın değil.Ama tüy gibide değil bence.Ne simsiyah nede açık tondalar.Lütfen Devrim Elmasa gidenler ne kadar seanstır gittiklerini,durumun nasıl olduğunu seans aralıklarını söylerler mi?Yada gidipte bitinler ne kadar zamanda bittiğini tüylerinin yapısı nasıldı şimdi nasıldı? söylerler mi? Çok ihtiyacım var ağlamak istiyorum!!!! Çenemdeki tüylerin çoğalması yüzünden! :çok üzgünüm:

d.elmasa görüşmeye gitmiştim geçtiğimiz haftalarda,o da nd yag lazer yapıyor sean seans ücret,lazer yaptıranların paylaşım alanına geçtiğimiz haftalarda yazmıştım fiyatlarını da tam hatırlamıyorum,ama epey pahalı geldi izmirde diğer nd yag yapanların yanında pahalı geldi öyle söyleyeyim, bende desabellaya başladım daha ilk seansımdayım.

ama yüze lazer hiçbirşekilde önerilmiyor heleki medideki alex... vücut için bişey diyemem ama yüzünde ndyagda yaptırdsan bence kurtulamayacaksın ödediğin para ve sinir bozukluğuyla beyhude geçen zaman... bence direkt iğneliye başlayın iyi bir yerde kesin çözüm olur en azından.ben yüzüme iğneli yaptırıyorum.

d.elmasa görüşmeye gitmiştim geçtiğimiz haftalarda,o da nd yag lazer yapıyor sean seans ücret,lazer yaptıranların paylaşım alanına geçtiğimiz haftalarda yazmıştım fiyatlarını da tam hatırlamıyorum,ama epey pahalı geldi izmirde diğer nd yag yapanların yanında pahalı geldi öyle söyleyeyim, bende desabellaya başladım daha ilk seansımdayım.

ama yüze lazer hiçbirşekilde önerilmiyor heleki medideki alex... vücut için bişey diyemem ama yüzünde ndyagda yaptırdsan bence kurtulamayacaksın ödediğin para ve sinir bozukluğuyla beyhude geçen zaman... bence direkt iğneliye başlayın iyi bir yerde kesin çözüm olur en azından.ben yüzüme iğneli yaptırıyorum.

Of of... napıcaz bilmiyorum! Medideki alex benim çenemi çoğalttı.Oradaki doktorda senin çenene lazer olmaz demedi.Benim tüylerim inceydi.Birkaç tane gözüme batan vardı.Çoğaltabileceğini bilmiyordum.Hiçbir şey demedi nasıl sinirlendim düşününce bile!!!

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

İğneliden çok korkuyoruuum...Sizin tüy yapınız nasıl?yüzünüzdeki? Bir de ten renginiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back