S Siiit Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2018 662 502 18 32 11 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Siiit #1 Mrb bayanlar ben kendi işimi kurmak istiyorum devletten hibe desteği alan varmi bilgi almak istiyorumm
Mrb bayanlar ben kendi işimi kurmak istiyorum devletten hibe desteği alan varmi bilgi almak istiyorumm
L LimonReceli Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2017 2.620 5.789 88 38 11 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Siiit #2 Siiit .!.: Mrb bayanlar ben kendi işimi kurmak istiyorum devletten hibe desteği alan varmi bilgi almak istiyorumm Genişletmek için tıkla... Paranız varsa önce siz harcayacaksınız, sonra devlet bir kısmını geri verecek. Kursuna katılıp projenize onay almanız lazım. Geçerli bir projeniz yoksa alamazsiniz
Siiit .!.: Mrb bayanlar ben kendi işimi kurmak istiyorum devletten hibe desteği alan varmi bilgi almak istiyorumm Genişletmek için tıkla... Paranız varsa önce siz harcayacaksınız, sonra devlet bir kısmını geri verecek. Kursuna katılıp projenize onay almanız lazım. Geçerli bir projeniz yoksa alamazsiniz