- 23 Ağustos 2024
- 332
- 57
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Evliyim 2 çocuğum var amh 0.28 fsh 13 devlette yumurta dondurabiliyormuyum acaba nereden bu bilgiyi alabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek merkezini arayıp sorabilirsiniz. Ben hastaneye gidip gelirken bekar bir kız yumurta dondurmak için gorusecekti. Boyle bir ihtimal olmasa kapıdan yollarlardi kizi. Muayene oldu doktora ama sonra ne oldu bilmiyorumEvliyim 2 çocuğum var amh 0.28 fsh 13 devlette yumurta dondurabiliyormuyum acaba nereden bu bilgiyi alabilirim
Evet dondurulabiliyor.Evliyim 2 çocuğum var amh 0.28 fsh 13 devlette yumurta dondurabiliyormuyum acaba nereden bu bilgiyi alabilirim
2 çocuk olduğu için embriyo donduruyolar diye biliyorumdaEvet dondurulabiliyor.
Benim gittiğim hastanede sadece yumurta dondurma hizmeti de var2 çocuk olduğu için embriyo donduruyolar diye biliyorumda
Siz zaten yumurta toplama aşamasına gelene kadar aynı tüp bebek süreci gibi ilerliyeceksiniz hertürlü opu olup o ücreti ödüyorsunuz zaten devlette çoğu ücter opuya ödeniyor size sadece yumurta dondurma yapmazlar bence embriyo dondurma yaparlar aslında embriyo dondurmanız daha mantıklı değilmi neden yumurta dondurma istiyorsunuzEvliyim 2 çocuğum var amh 0.28 fsh 13 devlette yumurta dondurabiliyormuyum acaba nereden bu bilgiyi alabilirim
Yani evet embriyoda dondurabilirim mantıklı farkı yok zaten değilmiSiz zaten yumurta toplama aşamasına gelene kadar aynı tüp bebek süreci gibi ilerliyeceksiniz hertürlü opu olup o ücreti ödüyorsunuz zaten devlette çoğu ücter opuya ödeniyor size sadece yumurta dondurma yapmazlar bence embriyo dondurma yaparlar aslında embriyo dondurmanız daha mantıklı değilmi neden yumurta dondurma istiyorsunuz
Evli olduğunuz için yok zaten hertürlü yumurta toplama işlemi gerçekleştiriceksinşz ve bunun için ücret ödemesi yapacaksınız tek farkı eşinizde sprem vericek döllenip embriyo olacak zaten yumurta dondurma amacanız ileride kullanmak değil mi ileriki zamandada kullanmak istediğinizde gene çözdürüp eşininizin hertürlü sprem vermesi gerekecek ki siz kullanabililin yumurtaları embriyo sakkamanız daha mantklıYan
Yani evet embriyoda dondurabilirim mantıklı farkı yok zaten değilmi
Aynen evet dediğiniz gibi fiyat özellerdeki gibimi çıkar acaba birde biliyormusunuz nasıl bir süreç yıpratıcımı ne kadar sürüyor ağrılımıEvli olduğunuz için yok zaten hertürlü yumurta toplama işlemi gerçekleştiriceksinşz ve bunun için ücret ödemesi yapacaksınız tek farkı eşinizde sprem vericek döllenip embriyo olacak zaten yumurta dondurma amacanız ileride kullanmak değil mi ileriki zamandada kullanmak istediğinizde gene çözdürüp eşininizin hertürlü sprem vermesi gerekecek ki siz kullanabililin yumurtaları embriyo sakkamanız daha mantklı
Yani şöyle zor bir süreç değil yumurtalarınız zaten anestezi altında toplanıyor Birşey hissetmiyorsuunuz devlet özel hastanenin yanında resmen bedava ama raporlu olursanuz ben ilk tedavimi özelde gördüm 3 transfer gerçekleşti hepsi negatif oldu neredeyse 280 bin civarı ücret ödedim şuan devlet hastanesindeyim toplam sürece 30 bin ödedim sizinkini devlet karşılamadığı için fiyatlardan hiç haberim yok ama nekadarda olsa özelde olduğu kadar yüksek bir fiyat olcağını sanmıyorumAynen evet dediğiniz gibi fiyat özellerdeki gibimi çıkar acaba birde biliyormusunuz nasıl bir süreç yıpratıcımı ne kadar sürüyor ağrılımı
.Yani şöyle zor bir süreç değil yumurtalarınız zaten anestezi altında toplanıyor Birşey hissetmiyorsuunuz devlet özel hastanenin yanında resmen bedava ama raporlu olursanuz ben ilk tedavimi özelde gördüm 3 transfer gerçekleşti hepsi negatif oldu neredeyse 280 bin civarı ücret ödedim şuan devlet hastanesindeyim toplam sürece 30 bin ödedim sizinkini devlet karşılamadığı için fiyatlardan hiç haberim yok ama nekadarda olsa özelde olduğu kadar yüksek bir fiyat olcağını sanmıyorum
Özel değilse soracağım kusura bakmayın. 2 çocuğunuz varken neden tüp bebek gibi bir yola girmeyi düşünüyorsunuz? Hem maddi hem manevi külfetli bir işlem çünkü.Evliyim 2 çocuğum var amh 0.28 fsh 13 devlette yumurta dondurabiliyormuyum acaba nereden bu bilgiyi alabilirim
Devlet bana embriyo donduruyor yumurta dondurmuyor sadece :/ kararsızım açıkçası 2 3 sene sonra direk tüp bebekmi yapsam yoksa dondursammı diyeYani şöyle zor bir süreç değil yumurtalarınız zaten anestezi altında toplanıyor Birşey hissetmiyorsuunuz devlet özel hastanenin yanında resmen bedava ama raporlu olursanuz ben ilk tedavimi özelde gördüm 3 transfer gerçekleşti hepsi negatif oldu neredeyse 280 bin civarı ücret ödedim şuan devlet hastanesindeyim toplam sürece 30 bin ödedim sizinkini devlet karşılamadığı için fiyatlardan hiç haberim yok ama nekadarda olsa özelde olduğu kadar yüksek bir fiyat olcağını sanmıyorum
2 oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum tabi yine erkekte olabilir olsunÖzel değilse soracağım kusura bakmayın. 2 çocuğunuz varken neden tüp bebek gibi bir yola girmeyi düşünüyorsunuz? Hem maddi hem manevi külfetli bir işlem çünkü.
Devlet sizd embriyo dondurur ama yaşayan çocuğunuz olduğu için bildiğim kadarıyla ücretli oluyor sgk karşılamıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile gebe kalırsınızDevlet bana embriyo donduruyor yumurta dondurmuyor sadece :/ kararsızım açıkçası 2 3 sene sonra direk tüp bebekmi yapsam yoksa dondursammı diye
Anladım. Gönlünüzce olsun inşallah her şey2 oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum tabi yine erkekte olabilir olsun