Devlette tüp bebek transferi

aysegulparlak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Herkese selam Konya şehir hastanesinde tüp Bebek yaptıran var mı? Benim bı kaç sorum olacaktı. Bi duyum aldım acaba doğru mu benim 37 tane yumurtam toplandı 27 dollendi 5. Güne gelene kadar 7 tane embriyo kalmış. Ve dondurdum ben iki tane embriyo koydurmak istiyorum ama devlette 35 yaşin altında olan kişilere tek embriyo yapılıyormuş doğru mu? Bilen arkadaslar cevap verirseniz sevinirim

İlk tedaviniz ise ve yaşınız 35 ten küçükse tek embriyo yapılıyor bütün devlet hastanelerinde böyle

Nasıl üçüncü transferde mi yoksa üçüncü yumurta toplanıp dondurma işleminde mi
Bir de sorum daha var kızlar şehir hastanelerinde kaç kere tüp bebek yapma hakkı var her vatandaşın sınırlama var mı

Devlette 35 yas alti tek embriyo konuluyor. 2 negatif transfer olursa 3. De cift konulabiliyor. Ikiz istiyorum deseniz de degismez yasal olarak boyle, umarim pozitif gorursunuz

Normal yolla neden olmadı bu kadar yumurta ile

3 tüp bebek hakkı mı yani 3 kere yumurta toplanıp döllenme atıyoru. Hepsinde 3-4 tane embriyo kaldı o zaman yani şansımız 10 kere falan oluyor
Ama 2 transferinizde negatif gelirse 3 transferinizi çift isteye bilirsiniz bunda tutunma oranı yüksek oluyor ama ikiz gebelikte olabilir

`