- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
- Konu Sahibi kirmizigull123
Devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi görüp olumlu sonuç alan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım ilk tüp bebekte hamile kaldım. Tabi ki takdir Allah'tanDevlet hastanesinde tüp bebek tedavisi görüp olumlu sonuç alan var mı
Maşallah canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hangi şehirdesinBen varım ilk tüp bebekte hamile kaldım. Tabi ki takdir Allah'tan
Memnun kaldın mıBen varım ilk tüp bebekte hamile kaldım. Tabi ki takdir Allah'tan
Amin canım inşallah. Allah isteyen uğrasan herkese nasip etsin Eskişehirdeyim benMaşallah canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hangi şehirdesin
Yani ilk zamanlar çok bekletiliyorum diye sinirleniyordum ama sonradan insan alışıyor zaten sistemleri oturmuş. Buradaki doktorlar da gerçekten işinin ehli. O yüzden memnun kaldımMemnun kaldın mı
Amin inşallah canm bana da dua eder misinAmin canım inşallah. Allah isteyen uğrasan herkese nasip etsin Eskişehirdeyim ben
Taze tarnsfer mi dondurulmuş mu? Labaratuvarları nasıldıYani ilk zamanlar çok bekletiliyorum diye sinirleniyordum ama sonradan insan alışıyor zaten sistemleri oturmuş. Buradaki doktorlar da gerçekten işinin ehli. O yüzden memnun kaldım
Bende pcos olduğu için dondurulmuş transfer oldum. Laboratuvarları başarılı bence. Genel olarak ben memnun kaldım. Ekip çalışması güzel.Orada tanıştığım arkadaşlarda da genelde ilk veya ikincide nasip oldu.Taze tarnsfer mi dondurulmuş mu? Labaratuvarları nasıldı
Memnun kaldınız mi doktorunuz kimdiBen Ankara gatada tedavi oldum. 2 denemede tuttu.
Evet çok memnun kaldım. Seyit Temel Ceyhandı doktorum.Memnun kaldınız mi doktorunuz kimdi