Gebeliğe Hazırlık Devlette Tüp Bebeğe Giden Yol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
Merhabalar arkadaşlar ,

Şimdi yine doktordan geldim. Şimdi benim gibi merak edenler varsa öğrendiğimi sizinle paylaşayım dedim.

3 ayrı ay Klomen vb tedavi
3 kez aşılama
O da olmazsa 2 tüp bebek hakkımız bulunmaktaymış .

Ayrıca devlet raporu alan hastalar özelde tüp bebekten indirimli faydalanabilecekler.

varsa başka sorunuz araştıralım. bu konuyu uzunca bir zaman araştırmak durumunda kaldım.

umarım hicbirimize gerek kalmaz.

klomen bildigim kadarıyla önce yumurtaları geliştirip büyütmek için yapılıyor suan bende 2. kez klomen kullanıyorum. pco hastasıyım ve yumurtlama sorunu yasıyorum.

aşılama da esinin spermini alıyor hastane sana veriyor tam bilgim yok. çok iyi bilenler bizleri de aydınlatırsa çok seviniriz.

Peki cumartesi pazara denk gelrse catlama ignesi yada adet onu nasl yapiyolar ne merak ettgm soru

canım çatlatma iğnesini sen vuruyorsun kendin
Yok ben klomen kullandm o süreci biliyrumda mesela adetin 3.günü gtmen lazim tutki hafta sonu denk geldi gtti o ay. Yada 10gün snra gel diyo yumurtana bakcz hafta snu olursa napcaz 2günde yumurta kiste dönüsür.korkuyrm devlette tedawiye baslamaya

evet oyle bir durum var gerçekten ben mesela adetin 3. günü olmazsa 4 de gidiyorum. simdilik bi sıkıntı olmadı. ama tabi öyle bi boyutu var . öyle bir deneyimi yasayan varsa paylaşırsa seviniriz

Tedaviler bu sirayla izlenmek zorunda mi? Mesela 2. asilama tedavisinden sonra tup bebege gecilebiliyor mu? Yasla ilgili bilgi verdiler mi? Belirli bir yastan sonra tup bebek yapmamak gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…