Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba cam ve sakura Hastanesi'nde doğum yapmayı düşünüyorum en rahat eşimin yanında olacağımı düşünüyorum ve refakatçi olarak eşim kalsın istiyorum daha önce deneyimleyen oldu mu hastane böyle bir şeye izin veriyor mu bir sorun olur mu acaba
Merhaba cam ve sakura Hastanesi'nde doğum yapmayı düşünüyorum en rahat eşimin yanında olacağımı düşünüyorum ve refakatçi olarak eşim kalsın istiyorum daha önce deneyimleyen oldu mu hastane böyle bir şeye izin veriyor mu bir sorun olur mu acaba
Merhaba hayır yengem de orada doğum yaptı 2 ay oluyor sizinle beraber bir sürü kadın olduğu için mahremiyet açısından yanınızda 1 kadın harici hatta bazen 1 kişiye bile kadın olduğu halde izin vermiyorlar güvenlikler içeri kesinlikle erkek sokmuyor bu konuda katılar yengemin önce ki doğumu da Zeynep Kamil de oldu orada annemi bile içeri almamışlardı yengem bir şeye ihtiyacı olduğunda otomatik kapıya kadar gelip alabiliyordu bu konuda kurallar katı maalesef