Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlette burun estetigi yapturanlar
- Konu Sahibi Sysyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2019
- 51
- 15
- 3
- 38
Bende devlete olacagim ama korku coj bende arastiriyorum insallah devlete olup buraya yazanlar olrBilgi verebilecek birileri yok mu?
Bende beklemekteyimBende devlete olacagim ama korku coj bende arastiriyorum insallah devlete olup buraya yazanlar olr
Yazanda yokBende beklemekteyim
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
IStanbul da devlette yapan sanirim yok gibi cogu devlette anlasip ozelin ameliyathanesini kullaniyor suan en dusuk fiyatlar 4 binden 5 binden basliyor en isimsizler ama deviasyonu devlette yaparlar neden devlet hastanesinin plastik cerrahina randevu almiyorsunuz belki bir fikir yurutur,
Merhaba ben devlette oldum üniversite hastanelerinde çok mükemmel bir doktorum var bütün arkadaşlarım da ona oldu hepimiz çok ama çok memnunuz AnkaraMerhabalar, devlette burun estetigi yaptiranlar ozellikle Istanbul, memnuniyet ve fiyat bilgisi olarak bana bilgi verebilirmisiniz veya onereceginiz uygun fiyata ameliyat eden doktor
Hangi hastane canım bende ankarada gata da olucamMerhaba ben devlette oldum üniversite hastanelerinde çok mükemmel bir doktorum var bütün arkadaşlarım da ona oldu hepimiz çok ama çok memnunuz Ankara
Hng hst bnde gatada olacağım?Hangi hastane canım bende ankarada gata da olucam
Hng hst cnmMerhaba ben devlette oldum üniversite hastanelerinde çok mükemmel bir doktorum var bütün arkadaşlarım da ona oldu hepimiz çok ama çok memnunuz Ankara
Sinen öksüz canımHng hst bnde gatada olacağım?
Özgür hürkal hata bunu duudnmu cnmSinen öksüz canım
Hangi hastane ben de ankarada olmak istiyorum yardımcı olur musunuzMerhaba ben devlette oldum üniversite hastanelerinde çok mükemmel bir doktorum var bütün arkadaşlarım da ona oldu hepimiz çok ama çok memnunuz Ankara
Fıyat ne dedı cnmSinen öksüz canım
Hng hst??Hangi hastane ben de ankarada olmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba yardımcı olurum tabii özelden yazar mısın banaHng hst??
Fiyat degisiyo ameliyattan sonra belli oluyomuş ama 5 bin en üst fiyat daha yukarısı cıkmaz konustugum kisilerde genelde 2 binle 3 bin arası ödemişFıyat ne dedı cnm