devlet yurdu:(

her yedeğin şansı oluyor korkmayın şehirden şehire değişiyor o sıralama da sıra beklerken misafir öğrenci olarak kalabilirsiniz bunun için kyk ya gidip dilekçe vermelisiniz.. ayrıca her pazartesi liste yenilenir kyk da yedek sıranızın gelip gelmediğini ordan öğrenebilirsiniz.. sıranız geldiğinde o hafta içinde kayıt yapma hakkınız olduğunu unutmayıp takipte kalmanızı tavsiye ediyorum..

Gelmeyecekse neden o kadar yedek alıyolar ki
Garip

misafir öğrenci olarak başvuru yapsın sonra gecer ben 3000. ci yedektım ve 3 haftada cıktı düşün yani sıkıntı olmaz bır yandan yurtkurun ıstedıgı evrakları hazırlayın her hafta pzt gunude lıstelerı takıp edın kacırırsanız yedeklık sansıda kaybolur

İlk hafta genellikle 50. yedeğe kadar kayıt alıyorlar hiiiiiiiiiiççççççç sorun yapmayın.
İlk önce misafir olarak alıp sonra kesin kayıt yapıyorlar.
Benim kardeşim de o sıralardaydı ilk hafta yaptık kaydını.

Yurtkur hangi belgeleri istiyo ?
Sitesinde sadece 6 foto var

hayırlı olsun bende aynı üni.de okudum ve 641.inci yedektim:)) kardeşin çook şanslı yani, ben yedek öğrenci olarak yine devlet yurdunda kalmaya devam ettim,eğer şanslıysa asilliği çıkana kadar kimse ona dokunmaz... ama fazla uzun sürmez,yurt kapasitesi geniştir oranın bikaç gün en kötü dedikleri gibi misafirhanelerde kalınabilir...

hangi ilde okuosun bn izmirde 996 yedekteym canm tereddtte kaldım napim die peki misafr öğrenci olarak basvursam kalcak yer yok derlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…