- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Şehirden şehire tabii ki değişir ama 1000lere sıra gelmesi özellikle kız yurdunda çok zor. Kızlar hemen ilk yıldan eve vs çıkmadıklarından yedeklere gelmiyor. Şans ya olursa diye yedek alıyolar maddi durumuna göre sıralıyolar işte geldiği kadar.
hangi şehir canım ? bir sürü özel yurt var illa orda kalmak zorunda degilsin ki
merhaba kızlarr.direk konuya giriyorum.kardeşim bu sene zonguldak karaelmas ünv. okul öncesi öğretmenliğini kazandı.az önce yurt sonuçları açıklandıı yedekteymiş ve 32. sıradaymışş..bu konuda bilgisi olan var mı..şimdi ne yapmamız lazım.bi kaç gün sonra kayıt yaptırmaya götüreceğiz zonguldağa..misafirhane varmışş orda kalınabiliomuş ama misafirhanede kaç kişi kalıyo..biz ne kadar bekleyeceğiz ve bize sıra gelirse nerden öğreneceğizz..acil yardımınıza ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler...
merhaba kızlarr.direk konuya giriyorum.kardeşim bu sene zonguldak karaelmas ünv. okul öncesi öğretmenliğini kazandı.az önce yurt sonuçları açıklandıı yedekteymiş ve 32. sıradaymışş..bu konuda bilgisi olan var mı..şimdi ne yapmamız lazım.bi kaç gün sonra kayıt yaptırmaya götüreceğiz zonguldağa..misafirhane varmışş orda kalınabiliomuş ama misafirhanede kaç kişi kalıyo..biz ne kadar bekleyeceğiz ve bize sıra gelirse nerden öğreneceğizz..acil yardımınıza ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler...
misafir öğrenci olarak başvuru yapsın sonra gecer ben 3000. ci yedektım ve 3 haftada cıktı düşün yani sıkıntı olmaz bır yandan yurtkurun ıstedıgı evrakları hazırlayın her hafta pzt gunude lıstelerı takıp edın kacırırsanız yedeklık sansıda kaybolur
Yurtkur hangi belgeleri istiyo ?
Sitesinde sadece 6 foto var
misafir öğrenci olarak başvuru yapsın sonra gecer ben 3000. ci yedektım ve 3 haftada cıktı düşün yani sıkıntı olmaz bır yandan yurtkurun ıstedıgı evrakları hazırlayın her hafta pzt gunude lıstelerı takıp edın kacırırsanız yedeklık sansıda kaybolur
ya sitede sadce 6 tane foto var..googleye yazınca yok ikametgah belgesi yok sicil raporu bisürü sey istio...
ama ben 2700 yedeklerdeyim ben napıcam ya cemaatte kalmak istemiyorum :2:
merhaba aradan baya zaman geçti devlet yurduna yerleşebildin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?