devlet yurdu:(

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
merhaba kızlarr.direk konuya giriyorum.kardeşim bu sene zonguldak karaelmas ünv. okul öncesi öğretmenliğini kazandı.az önce yurt sonuçları açıklandıı yedekteymiş ve 32. sıradaymışş..bu konuda bilgisi olan var mı..şimdi ne yapmamız lazım.bi kaç gün sonra kayıt yaptırmaya götüreceğiz zonguldağa..misafirhane varmışş orda kalınabiliomuş ama misafirhanede kaç kişi kalıyo..biz ne kadar bekleyeceğiz ve bize sıra gelirse nerden öğreneceğizz..acil yardımınıza ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkürler...

ben eskişehirde yurtta kalıyorum ama 32yse çok sürmez heralde gidince de sorarsınız oradakilere. misafir öğrencilerin kaldıkları yer yurttan yurda değişiyo canım

yurt sonuçlarına nerden bakılıyor acaba?

canım misafirhaneye yerleştirin. 2-3 haftaya kalmaz yerleşir.
ayrıca misafirhanelerde çok güzel arkadaşlıklar kurulabiliyor azcık sıkışık yaşıyorsun ama olsun sonuçta çok beklemiceksiniz.

hayırlı olsun..

yurtttan yurda değişir. hatta o gün bile çıkabilir.çünkü yurt isteyip asil çıkan ama hiç kapısından içeri girmeyip direk eve veya özel yurda çıkan çok oluyor..ya da akraba tanıdık yanında kalmayı tercih eden.. misafirhaneler de değişir. yurdun içinde bir oda olabiliyor geniş.40 kişi de kalabiliyor yedeklerden..sırası gelen odaya geçiyor..bizim yurtta etüt salonunu koğuşa çevirmişlerdi. 800lerde kızlar vardı.1 ay sonra onlara bile gelmişti sıra.. çünkü koğuşa dayanamadan kaçanlar eve çıkanlar olmuştu.

kızlar ben de şimdi baktım daaa benim kardeşim (erkek) ara sınıf 8. sırada yedek.
ona gelir mi? ara sınıflarda farklı oluyor sonuçta.

32ye çok kolay sıra gelir.Misafirhane nasıl bir şey bilmiyorum.Bizim zamanımızda yedekteki öğrencileri yurda misafir öğrenci olarak alıyorlardı.Eğer aynı şeyse oda daha kalabalık oluyor,yemek fişleri verilmiyor dolayısıyla ceplerinden ödemek zorunda kalıyorlar.Ama sizin kardeşiniz misafir olarak alınsa bile çok kısa sürede asile geçer.

yedekte kalan arkadaşlar korkmasın bizim yurtta yedekte kalan 300küsürlerdeki insanlara bile sıra geldi 32 ve 8 onlara en fazla 2 hafta içinde yer açılır misafirhanede kalırsınız bilhassa kız öğrencileri sokakta bırakmazlar

canım 32. yedek ne ki kesin gelir ona 1 haftaya kalmaz. benim yegenimde de 253. ydek cıkmıs biz de üzlüyoruz ama ilk 500 filan yerlesir diyorlar. 32 kesin olur bence

1 haftaya kalmaz gelir sıra
Çoğu burs başvurusu yaparken ona da yapmış oluyor
Gidince fikirleri değişiyor falan
Ben 50 küsür filandım
Okulun açıldığı hafta asile geçmiştim ama gitmemiştim
Benim gibi bir çok öğrenci oluyor yani

Arkadaşlar peki yedek 156. sıra gelir mi? :S Gelirse ne zaman gelir? Bi bilgisi olan var mı?:26:

Yedekte 1000lerde olanlara gelir mi ?
Geliyo mu ki bu kadar yedek alıyolar anlayamadım

Son düzenleme:
Bu yedekte 1000lerde olanlara gelir mi ?
Geliyo mu ki bu kadar yedek alıyolar anlayamadım

Şehirden şehire tabii ki değişir ama 1000lere sıra gelmesi özellikle kız yurdunda çok zor. Kızlar hemen ilk yıldan eve vs çıkmadıklarından yedeklere gelmiyor. Şans ya olursa diye yedek alıyolar maddi durumuna göre sıralıyolar işte geldiği kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…