• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Devlet okullari Antalya

Karoliina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
1
0
36
Diğer
Merhaba herkese, ben yabanci bir anneyim, eşim türk. Biz sonraki ay Antalya'ya taşiniyoruz Istanbuldan, ve sormak isterim orda hiç düzgün bir devlet okul varmı? Istanbulda oğlum (11 yaşinda) özel okula gidiyor, ama pek memnum değilim. Biz Çağlayan / Güzeloba taraflari düşüniyoruz....

Kusura bakmayın benim türkçem pek iyi değil, ama umarim ben ne demek istedim anladiniz :)

merabalar okuyan herkese Antalya görünce buraya da yazmak istedim,ben tecrübeli dersane öğretmeniyim,branşım matematik 2.çocuğum olana kadar çalıştım ama oğlum doğunca işi bıraktım baya problemli bi bebeklik geçirdi oğlum, daha sonrada iş bulamadım malum özel sektör acımasız,ama evde özel kurs vermeye başladım Antalyada ilgilenen arkadaşlar olursa mesajlarınızı bekliyorum,matematik de gerçekten iddialıyım şimdiye kadar her öğrencim müspet neticeler elde etmiştir hep teşekür aldım velilerimden,ücret olarakta gerçekten çok çok uygun çünkü gerçekten şuan ihtiyacım var,hemde mesleğimden uzaklaşmak istemiyorum şimdiden teşekürler...:64:

Antalya da devlet okullarının sınıf mevcudu %90 40-60 kişilik sınıflar öyle iyi bir devlet okulu yerine önce öğretmenler önemli derim ben benım pğlumda buyıl özel okula aldım keşke daha önceden verseydım biraz geri ama okulda daha mutlu

Back