• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet memurlugu/ Kurular arasi gecis

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar merhaba bu yil mezun oldum ve aile ve sosyal politikalar bakanlig icin tercih yaptim sonucu bekliyorum. Benim sormak istedigim 2 durum var :

*Diyelim ki ben aile ve sosyal politikalara atandim ama daha evrak teslimi yapmadan saglik bakanligi da sozlesmeli alim yapti ve ona da atandim. Aile ve sosyal politikalara hic evrak teslimi yapmadan saglik bakanliginda goreve baslayabilir miyim?

*Diger sorum; diyelim aile sosyale atandim evrak teslimi yaptim ve goreve basladim. O sirada saglik bakanligi alim yapti .Hemen istifa edip saglik bakanligina basvurabilir miyim?

Sorularimin temeli anlasilmistir sanirim kizlar. Yani asbp ye atansam saglik bakanligina gecme olasiligim var midir? Okuyan agziniza saglikk :)

evet var. merkezi atamadan atanırsanız birdaki merkezi alımda alınan kadrolara başvuramazsınız. puanınız yanar ama sözleşmeli alımlara geçiş yapabilirsiniz aynı şeklde sözleşmelidende merkezi alıma geçilebilir.

evet var. merkezi atamadan atanırsanız birdaki merkezi alımda alınan kadrolara başvuramazsınız. puanınız yanar ama sözleşmeli alımlara geçiş yapabilirsiniz aynı şeklde sözleşmelidende merkezi alıma geçilebilir.

ok tesekkur ederim ceabiniz icin. Peki bunun bi sarti var mi ilk atandigin kurumda su kadar zaman calismak zorundasin gibi?

önceden böyle bir şey vardı evet puanı yeten kişiler ordn oraya geçip iki kadronunda yanmasına sebep oluyorlar
ama bakanlık açıklama yaptı ordan oraya geçme durumunu kaldıracaklardı puanlar yüksekte kalıyor, merkezi den atanan sözleşmeliye-sözleşmeliler merkeziye geçince geçtikleri kadrolar boşta kalıyor diye.
bence çokta iyi olur..

Back