Devlet hastanesinde ücretsiz akupunktur

balbocugu35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
37
0
Merhaba arkadaşlar ben şu 1 yıl içinde toplam 35 kilo aldım.
Antidepresanlar doğum kontrol hapları falan kullandım yedikçe yedim çevremn uyarılarını dikkate almadm..
Tabi şiştikçe de şiştim.. Birde baktım kilo olmuş 90 Başımdan aşşagıya kaynar su döküldü. bi afalladm boyum 1.73 bnm ideal kilom 60.
Yaz geldi geliyor bu kilolarla sokaga çıkamam denize giiremem. Bir yerden başlamam lazım derken bi arkadaşım söyledi İzmir ssk hastanesinde 90 kilo ve üstüne ücretsiz akupunktur yapılıyormuş. Sadece taktırma parası veriyormuşsun oda sadece 15 tl. Hemen telefona sarıldım randevu aldım. Perşembe günü gidicem buradan sizi de haberdar ederim bilgisi olanlarda yazarsa sevinrim.

ben özelde yaptırıyorum ilk seans 60 diğer seanslar 40 lira :KK43:

eğer devlet hastanesinde ücretsizse hiç bekleme dene derim, denemekten zarar gelmez

Merhaba arkadaşlar ben şu 1 yıl içinde toplam 35 kilo aldım.
Antidepresanlar doğum kontrol hapları falan kullandım yedikçe yedim çevremn uyarılarını dikkate almadm..
Tabi şiştikçe de şiştim.. Birde baktım kilo olmuş 90 Başımdan aşşagıya kaynar su döküldü. bi afalladm boyum 1.73 bnm ideal kilom 60.
Yaz geldi geliyor bu kilolarla sokaga çıkamam denize giiremem. Bir yerden başlamam lazım derken bi arkadaşım söyledi İzmir ssk hastanesinde 90 kilo ve üstüne ücretsiz akupunktur yapılıyormuş. Sadece taktırma parası veriyormuşsun oda sadece 15 tl. Hemen telefona sarıldım randevu aldım. Perşembe günü gidicem buradan sizi de haberdar ederim bilgisi olanlarda yazarsa sevinrim.

Bahsettiğiniz hastane hangisi acaba? Bir de gidip görüştünüz mü?

Bahsettiğiniz hastane hangisi acaba? Bir de gidip görüştünüz mü?

yaff burda da millet ben sunu yapcam bunu denicem diyo sonra ortadan kayboluyo
sanki biz burda hangi yontemlerin var oldugunu arastiriyoruz hayret bisey!!!! abi taa nisanda gitmisiin bu olaydan ya memnun kalmissindir yada ise yaramamistir ama bi ugra' bi yaz sonuc noldu ... alla allaaa

X