Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep kamili bilmiyorum ama tutabilir tabiki. Ben İzmir'deyim . Ege üniversitesinde tutanları duyuyorum, ege üniversitesinin laboratuvarının iyi olduğunu söylüyorlar.devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran ve olumlu sonuç alan var mı? ben Zeynep kamilde aralık ayında yaptıracağım ama boşuna mı çabalıyorum..devlette tutma oranı nasıl arkadaşlar?
maalesef şu an için maddi imkanım yok.devlet Zeynep kamilin tüp bebek bölümü iyi diyorlar ama tutan birisi ile hiç karşılaşmadığım için tereddüt içindeyim.sadece 3 hak var..Kırmızı ile çizdiğim yerde içimi rahatlattınız teşekkür ederimZeynep kamili bilmiyorum ama tutabilir tabiki. Ben İzmir'deyim . Ege üniversitesinde tutanları duyuyorum, ege üniversitesinin laboratuvarının iyi olduğunu söylüyorlar.
Tüp bebek merkezinin laboratuvarının kalitesi başarıyı etkileyen en önemli etken , sonra doktor geliyor.İyi bir yerde iyi bir doktora tüp bebek yaptırmak en iyisi tabiki , ama bu maddi açıdan zorlayıcı bir durum. Maddi sorunun yoksa iyi bir merkez ve iyi bir doktor bul derim , maddi sorunun varsa devlete devam et çünkü devlettede tutuyor.
Umarım herşey gönlüne göre olur canım.
Canım bu yolda tecrübeli biri olarak şunlarıda söyleyeyim; en iyi tüp bebek merkezinde en iyi doktorla tüp bebek yaptırıpta başarılı olamayanlar var , terside var , hiç beğenilmeyen yerde yaptırıp pozitif sonuç alanlarda var.maalesef şu an için maddi imkanım yok.devlet Zeynep kamilin tüp bebek bölümü iyi diyorlar ama tutan birisi ile hiç karşılaşmadığım için tereddüt içindeyim.sadece 3 hak var..Kırmızı ile çizdiğim yerde içimi rahatlattınız teşekkür ederim
bende ilk denemeyi orda yaptırıcam mecburen ama benimde hiç bir bilgim yok..tüp bebek tutsada artık son olsa kşekeMerhaba bende zk basari oranini merak ediyorum acikcasi, ama orda kontroldeyken bendennonce giren bi bayanla sohbet edebilmistim yaptirdigi tup bebek tutmus ilk kontolune gelmisti, zk baska hastaneye gidebilirsiniz ama burayada kontrollere gelmenizi isteriz demis ve ordaydi ogun.
Aslina bakarsan fabrika gibi calisiyor orasi yani neyin var neyin yok sorun ne bilmiolar dosyayada bakmiolar her gidisinde, ztn mumkun degil okdr hastalari varki ona ragmen tikir tikir isliyor ama nekdr yakin ilgi gereksede yok maalesef.
ilk denememi orda dusunuyorum
Arkadaslar devlet hastanesinde ne kadar fiyat cikiyor bilginiz varmi
Ben üniverste hastanesinde yaptırdım canım...2000 civarı oluyo raporun varsa tabi..raporun yoksa ilaçlar dahil 5 küsür..
Canım Edirne 'de tıp fakültesinde yaptırdım.evet bu fiyatlar ilaçlar dahil.hangi devlet hastanesinde yaptırdın arkadasım..2000 ilaçlar dahilmi.
Arkadaslar devlet hastanesinde ne kadar fiyat cikiyor bilginiz varmi
merhaba, ben uludağ üni. tıp fakültesinde yaptırdım. tedavim çok uzun sürdü devlet hastenesi olunca. önce aşılama yapıyorlar ditek tüp bebeğe geçmiyorlar. sonrasında sürekli git gel git gel sinirleriniz yıpranıyor. ama maddi durumunuz özelde yaptırmaya elverişli değilse mecbur katlanıyorsunuz. benim ilk denemede kullandığım ilaçlar alerji yaptı tedavim yarım kaldı. 2. denemede tutmadı. bu temmuzda 3. denemeyi yaptık. ve şu an 22 haftalık hamileyim. çok zorlu bir süreç, çok ağrılı, çok sıkıntılı, psikolojik olarak özellikle. inşallah hayırlı haberler alırsınız.devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran ve olumlu sonuç alan var mı? ben Zeynep kamilde aralık ayında yaptıracağım ama boşuna mı çabalıyorum..devlette tutma oranı nasıl arkadaşlar?
Merhabalar ben izmirde oturuyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde ege üniversiyesine nasıl randevu alınır sizin süreö nasıl ilerledi fiyat nedir lütfen bilgi verirseniz çok sevinirimZeynep kamili bilmiyorum ama tutabilir tabiki. Ben İzmir'deyim . Ege üniversitesinde tutanları duyuyorum, ege üniversitesinin laboratuvarının iyi olduğunu söylüyorlar.
Tüp bebek merkezinin laboratuvarının kalitesi başarıyı etkileyen en önemli etken , sonra doktor geliyor.İyi bir yerde iyi bir doktora tüp bebek yaptırmak en iyisi tabiki , ama bu maddi açıdan zorlayıcı bir durum. Maddi sorunun yoksa iyi bir merkez ve iyi bir doktor bul derim , maddi sorunun varsa devlete devam et çünkü devlettede tutuyor.
Umarım herşey gönlüne göre olur canım.