Devlet Hastanesinde Tüp Bebek İlaç Raporu (Tüp bebek raporu değil sadece ilaç)

yuppie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
303
367
Selam kızlar. Özel bir merkezde tüp bebek tedavisine başlayacağım, SGK anlaşması yok. Yani tüp bebek raporu burada geçerli değil. Peki devlet hastanesinde tüp bebek raporu olmadan yalnızca ilaçlar yazılabiliyor mu? Ben yarına Kanuni'den randevu aldım, doktorum bu ilaçları istedi diye isim versem öylece yazabilir mi sadece ilaçları?? Bilgisi olan var mıdır?

Diğer bir sorum, eczacı bir arkadaşım ilaçları bana depo fiyatından vermeyi kabul etti. Eğer raporlu fiyatıyla depo fiyatı arasında çok aman aman fark etmeyecekse hiç uğraşmayayım diyorum.

Merhaba. Zeynep kamil hastanesinde heyet raporum onaylandı. İndirimli tüp bebek yapabileceğimi söylediler. Ve raporun, rapor başlangıç tarihinden itibaren, 6 ay içinde 1 kere kullanilabilecegini söylediler. İlaç için de uygulama aynı mı diye sorduğumda, evet dediler.Ancak gop tüp bebek merkezinin internet sitesinde tüp tedavisi indirimi 6 ay, ilaç indirimi 1 ay olarak yazılmış. Bunun akabinde sosyal güvenlik hattı 170 i aradim. Onlar, yasada ilaç için, ekstra bir zaman dilimi verilmediğini söylediler. Kafam aşırı karisti. Siz net bilgi öğrendiniz mi? Ben devletin ilaç indiriminden yararlanacağı sadece. Tüp yaptıracağım yer sgk ile anlaşması olan bir tip merkezi.Ancak, yumurta toplama ve embriyo transferi başka anlasmali oldugu özel hastanede olacak. Bu sebeple sadecw ilaç indiriminden yararlanacağım.

İlaç indirimi sadece bir tedavi sürecini kapsıyor diye biliyorum raporu ne kadar sürede alabildiniz

X