Sünnet Devlet Hastanesi'nde sünnet yaptıranlar

Kedisever2727

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
82
46
31
Merhaba güzel anneler. Benim 3 ay 11 günlük bebeğim var. Bu ay sünnet yaptırmak istiyoruz. Tabi bulunduğumuz yerde özel hastane olmadığı için devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdik. Yalnız ilk çocuğumuz olduğu için biraz tereddüt ediyorum. Muayene yapıldığı gün sünnet yapılır mı ve lokal anestezi yaparlar mı konusunda merakım var açıkçası. Son günlerde yaptırmış olanlar bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Oğlum 4 aylıkken devlet Hastanesi'nde sünnet oldu. Bizi yanına aldılar ,lokel anestezi uyguladılar. Muayene günü olup olmayacağı doktorun yoğunluğuna göre değişir

Oğlum 4 aylıkken devlet Hastanesi'nde sünnet oldu. Bizi yanına aldılar ,lokel anestezi uyguladılar. Muayene günü olup olmayacağı doktorun yoğunluğuna göre değişir
Çok teşekkür ederim. Bizim burda 1 yaşından önce sünnet yapmıyoruz dediler. Hastane de çocuk cerrahi olmadığı için üroloji bölümüne gittik ama diğer devlet hastanesinde çocuk cerrahisi olduğu için ona götürelim diye düşündük. İnşallah orası da sizin dediğiniz gibi yapar. Teşekkür ederim cevabınız için

Rica ederim.Biz üroloji doktoruna yaptırdık. Çocuk cerrahi da vardı ama üroloji doktoru hakkında iyi diye duymuştuk.

Ben 5 ayllikken yaptırdım, üniversite hastanesinde çocuk cerrah yaptırdım zaten sürekli sünnet yapıyorlar bu yüzden eşim çok yapılan yerleri tercih etti .
Devletin üniveriste Hastanesi'nde yaptırdık zaten 6 aydan büyüklere yapmiyorlarmis.
Önce muayene götürüyorsun sünnete uygun mu bakıyor, sonra gün veriyor veridgi gün lokal anestezi ile uyuşturuyor ve işlemi yapıyor yaninda oluyorsun tüm işlemlerde.
Sonra sargı yapıyor 3 gün sonra sargı çıkmazsa sen çıkarıyorsun, sıcak su ile yavaş yavaş cikarmam lazım yoksa çok canı acıyor hatta sıcak suya oturturun öyle yumusasiz epeyi sonra verdiği kremleri bol bol sürdüm karton bardak kesip bezin icine koydum ki beze değip acitmasin diye , birde kakasını sünnetli yere degmemesi lazım mikrop kapmamis için sıcak suya oturturmak iyileşmeyi hızlandırıyor diye günde 2 3 kez sıcak suya oturturun sonra kuruması için bekledim.
Bu şekilde 1 ayda düzeldi

Teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…