Devlet hastanesinde Silikon taktıran varmı İstanbul ?

nehiriver

09 10 09 saat 9 05 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.978
76
358
Kızlar selam devlet hastanesinde istanbulda silikon takan doktorlar var mı ? varsa hangi hastane dr bana yardımcı olurmusunuz ? Özel msjla yada burdan teşekkürler :1:

Merhaba, ben ameliyat olmadan önce İstanbul'daki devlet hasteneleriyle ilgili biraz araştırma yapmıştım, bildiklerimi paylaşayım. Bu özel bir işlem olduğu için bütün devlet hastanelerinde yapılmıyor. Forumdan bildiğim kadarıyla şişli etfal ve bağcılar araştırma hastanesinde ameliyat olan arkadaşlarımız vardı. ben araştırdığımda okmeydanı ve haydarpaşa numune hastanesinde de yapıldığını öğrenmiştim.
Bu 4 hastaneden birinden randevu alıp bi muayene olarak araştırmaya başlayabilirsiniz. ben de İstanbul'da yaşıyorum, sadece haydarpaşa numuneye gitmiştim ama pek memnun kalmamıştım sonra Ankaraya gidip Hacettepe'de ameliyat oldum..

teşekkür ederim ben iskenderunda devlet hastanesinde yaklasık 3 sene önce yaptırdım ancak şimdi bir arkadasımda istiyor bende bir beden daha büyültmek istiyorum onun için araştırma yapıyorum cevabınız için teşekkürler :)

Ben kartal egtm arastrmya gttm bana dendiki silikon taktigmz bi hasta mizdn arti ucret alnms oda sikayet ednce 3aylik b ara verdk.bnde suphelndm acikcasi

Back
X