- Konu Sahibi sessizgemiler
-
umarım bende atlatırım canımm su sıra denemiyorum bile ck yeni hamileliğim ondan
ya kzlar cahıllıgıme verınde bışı sorucam vajınısmus nasıl bı hastalk cinsel ilşkiye grememk deılmı ? nasıl hamıle kalınıyor kı o şeklde ? kızlık bozulmuyormu? kafam karıştı wallaa ....
cnm ben yazmadan anlamıssın zaten sagolasın dikkate aldıgın için. devlet hastanesine gidiyorum suan ve daha ilk gidişim sence vajinismusu anlayıp kabul ederlermi cunku sezeryan yasak artık((
ya kzlar cahıllıgıme verınde bışı sorucam vajınısmus nasıl bı hastalk cinsel ilşkiye grememk deılmı ? nasıl hamıle kalınıyor kı o şeklde ? kızlık bozulmuyormu? kafam karıştı wallaa ....
Canım benim devlete gitmemde ki amaç normal doğuma kendimi zorlamak istememdi. Böylelikle vajinusmusu yeneceğimi düşünüyordum. İlk ay kontrollerim özelde olmuştu zaten. Yaklaşık 5. aydan sonra özelin sezeryana yönledirme ihtimaline karşı devlete yöneldim. Devlette çünkü kolay kolay sezeryan yapmıyolar, kendimi normal doğuma mecbur etmek istedim. Zaten son haftaya kadar hamilelikle bir sorun olmazsa alttan muayene edilmiyor. Benim sadece son haftada çatı kontrolü yapmak istediler. Ben çatı kontrolü yaptırmak için bir güzel çatal oturdum, oturdum o oturuş, hemen kasmaya, ağlamaya başladım zaten bir süre sonra da bayıldım. Çatı kontrolü yapacak olan doktor bir bağırış, senin nazını çekemem, git özele sezeryan yaptır. Bu çocuğu nasıl meydana getirdiysen öyle de doğuracaksın dedi. Yanındaki doktorla bile tartışmaya başladılar. Yanındaki doktor vajinusmus hastası ne yapsın...vs. söyledi. Sonra o doktor gittikten sonra, bana dönüp yarın gel bir de ben deneyeceğim dedi. Ben gittim, çatala yine oturdum, biraz konuşarak beni sakinleştirmeye çalıştı, ben yine kastım, sonra çatı kontrolü yapamadı büyük ihtimalle. Yanındakilere çatısı dar, bebek büyük ve sezeryana karar verildi dedi. Yani büyük ihtimal yapamadığı bir şeyi yapmış gibi gösterdi. ALLAH ONDAN RAZI OLSUN....Böylelikle devlette sezeryan oldum.
Devlette isteğe bağlı sezeryan çok zor. Böyle anlayışlı bir doktora da rastlamak çok zor. Allah kolaylık versin. Ben şimdi devlete gitsem(şimdi özele gidiyorum) beni sezeryana alırlar. Çünkü ilk çocuğum sezeryanlı.
kemrecim bende gittigim hastane ile görüşecegim umarım anlarlar anlamazlarsada bende zorlayacagım kendımı son zaamanlara kadar artık baktım olmadı özelde yaptırırm diye düşünüyorum hiçkimse keyfi sezeryan istemez keske normal yapıp kurtulsak cunku normal dogum avantajı cok ama ne yaoalım ki bizdede bu hastalık var malesef
vajinismus ilişkiye girememek evet canım ama sonucta denemeler yapılıyor ve adet kanının aktıgı delikten sperm içeri gidebiliyor. vajinismuslulerde hamile kalabiliyor yani.kızlık ise kimisinin bozuluyor kimisinin kalıyor kalsada farketmez zaten bebek sahibi olmak için
ay ne guzel kız hem cocugun olcak hemde hala kız oglan kızsın vallaa:)) bırazda ıyı tarafndan duşunmek lazım dımı ama şekerim :)) şaka bı yane umarım en yakın zamanda yenersın bu rahatszlıgını bebegınde hyrlı olsun buaradaCanım benim devlete gitmemde ki amaç normal doğuma kendimi zorlamak istememdi. Böylelikle vajinusmusu yeneceğimi düşünüyordum. İlk ay kontrollerim özelde olmuştu zaten. Yaklaşık 5. aydan sonra özelin sezeryana yönledirme ihtimaline karşı devlete yöneldim. Devlette çünkü kolay kolay sezeryan yapmıyolar, kendimi normal doğuma mecbur etmek istedim. Zaten son haftaya kadar hamilelikle bir sorun olmazsa alttan muayene edilmiyor. Benim sadece son haftada çatı kontrolü yapmak istediler. Ben çatı kontrolü yaptırmak için bir güzel çatal oturdum, oturdum o oturuş, hemen kasmaya, ağlamaya başladım zaten bir süre sonra da bayıldım. Çatı kontrolü yapacak olan doktor bir bağırış, senin nazını çekemem, git özele sezeryan yaptır. Bu çocuğu nasıl meydana getirdiysen öyle de doğuracaksın dedi. Yanındaki doktorla bile tartışmaya başladılar. Yanındaki doktor vajinusmus hastası ne yapsın...vs. söyledi. Sonra o doktor gittikten sonra, bana dönüp yarın gel bir de ben deneyeceğim dedi. Ben gittim, çatala yine oturdum, biraz konuşarak beni sakinleştirmeye çalıştı, ben yine kastım, sonra çatı kontrolü yapamadı büyük ihtimalle. Yanındakilere çatısı dar, bebek büyük ve sezeryana karar verildi dedi. Yani büyük ihtimal yapamadığı bir şeyi yapmış gibi gösterdi. ALLAH ONDAN RAZI OLSUN....Böylelikle devlette sezeryan oldum.
Devlette isteğe bağlı sezeryan çok zor. Böyle anlayışlı bir doktora da rastlamak çok zor. Allah kolaylık versin. Ben şimdi devlete gitsem(şimdi özele gidiyorum) beni sezeryana alırlar. Çünkü ilk çocuğum sezeryanlı.
Canım benim kızlık zarım duruyordu. Kızlık zarı zaten porlu, delikli bir yapıya sahipmiş. Ordan spermler geçmiş...
kemre teşekkürler yorumun için...
ben de devlete gidiyorum ama normal diye zorlarlarsa özele gitmeyi düşünüyorum.peki son anlarda mı belli oluyor doğum şekli?
gerginlik şimdiden başladı. sağlıkla bir kavuşsak....
kemrecim bende gittigim hastane ile görüşecegim umarım anlarlar anlamazlarsada bende zorlayacagım kendımı son zaamanlara kadar artık baktım olmadı özelde yaptırırm diye düşünüyorum hiçkimse keyfi sezeryan istemez keske normal yapıp kurtulsak cunku normal dogum avantajı cok ama ne yaoalım ki bizdede bu hastalık var malesef
ay ne guzel kız hem cocugun olcak hemde hala kız oglan kızsın vallaa:)) bırazda ıyı tarafndan duşunmek lazım dımı ama şekerim :)) şaka bı yane umarım en yakın zamanda yenersın bu rahatszlıgını bebegınde hyrlı olsun buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?