- Konu Sahibi sessizgemiler
-
tabiiki söylemelisin vajinusmus zaten yeterince geçerli bir sebep sezeryan için zaten doğum öncesi çatı muayenesine de izin vermeyeceğin için mecburen alacklardır diye düşünüyıorums ezryane ama sen doktoruna durumu anlatmalısın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etisn inş
canım sezeryanda suyunu yine alttanmı boşaltıyorlar. ya ben kafayı yicem dogumu düşününce. ben hayatta alttan muayene olmam inan psikolojm bozuldu hamileliğimi bunalımla yasar oldum 2gündr düşüne düşüne
canım sezeryanda suyunu yine alttanmı boşaltıyorlar. ya ben kafayı yicem dogumu düşününce. ben hayatta alttan muayene olmam inan psikolojm bozuldu hamileliğimi bunalımla yasar oldum 2gündr düşüne düşüne
hayır cnm sezaryende hiçbir şekilde alttan muayene veye bir işlem yapılmıyor
sadece operasyon öncesi sonda takılıyor suyunu da karnını kestikten sonra bebeği almadan hemen önce patlatıyorlar
vajinismus olanlara sonda takılırken kişi neler yaşar bilemiyorum
vajinismus topiğine gidip orda doğum yapmış annelerden tecrübelerini anlatmalarını isteyebilirsin
Sonda icin ise uyuttuktan sonra takmalarini istersin olur biter. Ben oyle yapacagim..
Sonda icin ise uyuttuktan sonra takmalarini istersin olur biter. Ben oyle yapacagim..
cnm sezryan olunca yanı vajılı olup hamıle kalan vardı vajınusmusu tecrube ve deneyımlerımızle yenelım topıgınde alta mudahale etmıyorlar yanı edemıyorlar hastadan dolayı korkma karından ultrasnla kontroller yapılıyor ve dogum tarıhı verılıyor hersey karından bakılıyor kemre arkdsımız vajılıyken sezryn ıle dogum yaptı ona sorabılırsın ıstersen ozelden.. bende eski vajiliydim ama hamile kalmadan yenmiştim çok şükür inş yenersin sendee
bazı hast.lerde hala isteğe bağlı sezeryan var diye biliyorum.
ayrıca bnde vajinismusken gebe kaldım,hamileliğimin ortalarında bu sorun çözüldü ve çatı problemim yoksa normal doğum yapabileceğime inanıyorum.
vajinismusun tek tedavisi,parmak egzersizleri.....
meoww seni seviyorummm arkadasım kendim gibi birine denk geldimm nolurrr konusalımm gebeligin ortasında nasıl çözdünn yardım et bana bende çözimm gebeyken emla yasakmıki
çok iyisiniz sagolun. bir yakınım sonda idrar için takılıyor cokta acımıyor demişti ama bilmiyorum işte.
evet idrar yoluna takılıyor ama vajinusmus olan kişiler bacağını da açmak iistemiyorlar sanırım kasıyorlar öyle değil mi
eğer öyleyse narkozdan sonra takmalarını isteyebilirsin
ay krem mrem,içki ne bileym çoğu şey işe yaramıyor..
en iyisi dediğim gibi kendin yaptığın egzersizler.
pelvis kaslarını çalıştırmak için,kegel egzersizleri de yardımcı olabilir.
fakat ben çok şartladm kendimi ve bir başıma hiçbir dr.a gitmeden çözüverdim.
ne acı,ne bi kasılma şimdi hiçbirşeyim yok çok şükür.
hatta afedersn ama zevk bile alabiliyorum,tabi tatmin olamıyorum o ayrı bir sorun.
ama eşime yetebiliyorum artık bu beni mutlu ediyor.
internetden araştır,dr dr da koşma.
sakin ol.......
herşey yoluna girer
özel mesaj hakkım henuz yok canm ama keske burda anlatsa bize
gebeyken nasıl yendin cnm mesela oraya ne sürerek egzersiz yaptın. cunku genelde yasak derler
Canım merhaba, "oğluma isim konusunda" yardım isteyince hangi konuda olduğunu anlamamıştım ama biraz senin mesajlarını kurcalayınca anladım ne olduğunu
Öncelikle hiç strese girme lütfen. Ben vajinusmusu çok derinden yaşarken, yani bir kısmı bile girmiyordu. Tamamen sürtünme sonucu evliliğimin 3.senesinde hamile kaldım. Devlet hastanesinde sezeryan oldum. 4 yaşında süzme bir oğlum var. Şimdi vajinusmusu 8 seneden sonra aştım, 13 Mayısta aştım araya adet girdi ve ilk yumurtlama döneminde hamile kaldım.
Öncelikle devlet hastanesinde sezeryan olmak çok zor ve bir o kadar da anlayışlı doktor bulmak zor. Hiç uğraşmıyorlar zaten, hemen "gidin özele sizin nazını çekerler, sezeryan olun" diyorlar.
ı-ıh hiçbişi sürmedim
ya ben piskolojk olarak çok eğittim kendimi.
bunu yapmayı seviyorum,istiyorum öyleyse neden korkuyorum diye kızdım kendime.
eski kadın doğum dr.um bana her ne kadar gebeliğin bu işe bi faydası yok dese de ben inanmıyorum.
inanılmaz açılma oldu,rahatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?