Gebeliğe Hazırlık Devlet hastanesinde raporsuz aşılama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim asilamada ilaclar cok pahali o tutuyor para ve rapor cikmadigi icin maddiyat zor oluyor benimde oglum 7 yasinda ama klomenle asilama yaparsa o ayri
Cok soru sordum kusura bakmayin yani 1000 i gecer mi benim de maddi durumum cok yok esimi de zor ikna ettim tedaviye 900 tl tutuyor diye okumustum

Cok soru sordum kusura bakmayin yani 1000 i gecer mi benim de maddi durumum cok yok esimi de zor ikna ettim tedaviye 900 tl tutuyor diye okumustum
yok canım sor tabi benim gittiğim hastane özeldi 550 aşılama ucreti 540 ilaçlar 200 doktor muayenesi 100 de çatlatma ıgnesı yanı yaklasık 1500 gitti

Yinede cok degilmis benim heyet taporum var tabi ilaclari alirken ne gb bi suprayz.karsilasirim bilmem.bilgilendirme yaparim burdan tesekkur ederim

1 yillik evlilil sarti araniyor mu biz esimle gecen yil bosandik ve 6 a sonra yeniden evlendik smdi resmi 7 aylik evliyiz 1 oglumuz var 8 yasinda asilama yapilacak 1 yillik evli sayilmiyor muyuz acaba
çok gerç gördüm bir yıllık evlilik şartı var ama 2.çocuk devlette ücretli hiç cocuguun olmaması lazım

Evet oyleymis canim muayene odemedm daha ama asilama guni oder miyim bilmiyorum ilaclari karsilamiyor ama hastaneye herhangi bir odeme yapmadm bakalim.cmtsi belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…