Asilamada rapor istemiyo sadece 1 yillik evlilik ve cocuk olmamasi lazim tahliller vs vs onlar yapiyo infertilite bolumune randevu al onlar seni yönlendiriyo esin ve sana tahlil isticekler surec biraz uzun rahim filmi ve smear disardan önce yaptirdiysan 1 yili gecmediyse kabul ama kan tahlilleri ve eşinin sperm testini hastanede istiyorlar bi maliyeti yok ilaclar 220 tl ttutuyo o oda igneli asilama tup bebek icinse 2 kere asilama yapti tutmadi seni tüp e yonlendiriyo onlar evraklari inceliyo ilk etapta 3 yillik evlilik şartı ve esinin 5 ml yn alti sperm oda olmadi senin amh değerin düşükse tup raporlu oluyo raporlu tup bebek hastanede yaparsan bem kanuni de sordum700 hastn 1200 gibi ilaclar tutuyo sonra raporsuz olirsa devlet 3000 hastane 4000 ilaclar tutuyo ben rapor çıkartamadım kanuno cok yardimci olmadi süleymaniye devlete bide sorcam disarda tup raporu icin ayy ne uzun yazdım umarim okursunArkadaslar merhaba.. daha önce devlet hastanesinde raporsuz aşılama yaptiraniniz varmi? Maliyeti ne kadardi onu öğrenmek istiyorum.. 1 bucuk senelik evli oldugum icin rapor cikartmam mumkün degil raporsuz nasil oluyor acaba?
Cevapladım hee ama cok uzun yazdımMerhaba, benim hiç bilgim yok ama burada arkadaşlar vardı yaptırmış olan, @lapland bilgin var mı acaba
Allah razı olsun canım, teşekkürler arkadaş adınaCevapladım hee ama cok uzun yazdım
O kdr kişi arasinda beni hatirlaman guzelAllah razı olsun canım, teşekkürler arkadaş adına
Diğer forumlarda okuyorum hep yazılarını canım, kullanıcı adın da akılda kalıcı, farklı herkesten zatenO kdr kişi arasinda beni hatirlaman guzel
Asilamada rapor istemiyo sadece 1 yillik evlilik ve cocuk olmamasi lazim tahliller vs vs onlar yapiyo infertilite bolumune randevu al onlar seni yönlendiriyo esin ve sana tahlil isticekler surec biraz uzun rahim filmi ve smear disardan önce yaptirdiysan 1 yili gecmediyse kabul ama kan tahlilleri ve eşinin sperm testini hastanede istiyorlar bi maliyeti yok ilaclar 220 tl ttutuyo o oda igneli asilama tup bebek icinse 2 kere asilama yapti tutmadi seni tüp e yonlendiriyo onlar evraklari inceliyo ilk etapta 3 yillik evlilik şartı ve esinin 5 ml yn alti sperm oda olmadi senin amh değerin düşükse tup raporlu oluyo raporlu tup bebek hastanede yaparsan bem kanuni de sordum700 hastn 1200 gibi ilaclar tutuyo sonra raporsuz olirsa devlet 3000 hastane 4000 ilaclar tutuyo ben rapor çıkartamadım kanuno cok yardimci olmadi süleymaniye devlete bide sorcam disarda tup raporu icin ayy ne uzun yazdım umarim okursun
Pardon ilaçlar nasıl 220 tutuyor,bende devlette yaptım gonal f iğne ile 900 TL tuttu sadece igneAsilamada rapor istemiyo sadece 1 yillik evlilik ve cocuk olmamasi lazim tahliller vs vs onlar yapiyo infertilite bolumune randevu al onlar seni yönlendiriyo esin ve sana tahlil isticekler surec biraz uzun rahim filmi ve smear disardan önce yaptirdiysan 1 yili gecmediyse kabul ama kan tahlilleri ve eşinin sperm testini hastanede istiyorlar bi maliyeti yok ilaclar 220 tl ttutuyo o oda igneli asilama tup bebek icinse 2 kere asilama yapti tutmadi seni tüp e yonlendiriyo onlar evraklari inceliyo ilk etapta 3 yillik evlilik şartı ve esinin 5 ml yn alti sperm oda olmadi senin amh değerin düşükse tup raporlu oluyo raporlu tup bebek hastanede yaparsan bem kanuni de sordum700 hastn 1200 gibi ilaclar tutuyo sonra raporsuz olirsa devlet 3000 hastane 4000 ilaclar tutuyo ben rapor çıkartamadım kanuno cok yardimci olmadi süleymaniye devlete bide sorcam disarda tup raporu icin ayy ne uzun yazdım umarim okursun
Arkadaslar merhaba.. daha önce devlet hastanesinde raporsuz aşılama yaptiraniniz varmi? Maliyeti ne kadardi onu öğrenmek istiyorum.. 1 bucuk senelik evli oldugum icin rapor cikartmam mumkün degil raporsuz nasil oluyor acaba?
canım benim doktorda tüpten yana ikinci aşılama bile olma dedi ilaçlara para veriyoruz ya bir tononun yerine tüp yaptır aşılamada ihtimal az dediAsilamada rapor istemiyo sadece 1 yillik evlilik ve cocuk olmamasi lazim tahliller vs vs onlar yapiyo infertilite bolumune randevu al onlar seni yönlendiriyo esin ve sana tahlil isticekler surec biraz uzun rahim filmi ve smear disardan önce yaptirdiysan 1 yili gecmediyse kabul ama kan tahlilleri ve eşinin sperm testini hastanede istiyorlar bi maliyeti yok ilaclar 220 tl ttutuyo o oda igneli asilama tup bebek icinse 2 kere asilama yapti tutmadi seni tüp e yonlendiriyo onlar evraklari inceliyo ilk etapta 3 yillik evlilik şartı ve esinin 5 ml yn alti sperm oda olmadi senin amh değerin düşükse tup raporlu oluyo raporlu tup bebek hastanede yaparsan bem kanuni de sordum700 hastn 1200 gibi ilaclar tutuyo sonra raporsuz olirsa devlet 3000 hastane 4000 ilaclar tutuyo ben rapor çıkartamadım kanuno cok yardimci olmadi süleymaniye devlete bide sorcam disarda tup raporu icin ayy ne uzun yazdım umarim okursun
Vala iki kere asilama oldum merional 75 göbekten vurulan igne devlet karsiladigi halde oviretle catlatma ignesi ile ilk 180 odedim yeniyildan sonra 220 odedim 1 seferde 13 igne yazdilar 2 kere 13 igne aldim 10 kaldi 2 asilamami recetem çıkmadı suresi var diye doktor yarim vurdurdu o yizden artti recete cikinca yine yarim basladi diye yarim devam ettim ıgneye ilacin tanesi 50 tl mi 70 tl mi reçetesiz devlet karsilasinya 17 18 liraya geliyo ocakta 13 merional 75 lik 220 tl odedim devlet karsiladigi haldeCanim cok tesekkur ederim cevabin icin.. asilama icin rapora gerek yok yani ama ilaclar 220 nasil tutuyor bildigimm kadariyla asilamada ignelerle yapiliyor cunku ilaclari daha maliyetli diye biliyorum.. en iyisi infertilite bolumune gidip biyerden baslamak
Klomenle tedavi var infertilite bölümünde ama çünkü kadinlara klomen tedavisi de uygulaniyo ama o surec nedir bilmiyorum bem ozelde 3 kere klomen kullandim. Diye yazi aldim hast o yüzden direk asilama igneli basladi .Canim cok tesekkur ederim cevabin icin.. asilama icin rapora gerek yok yani ama ilaclar 220 nasil tutuyor bildigimm kadariyla asilamada ignelerle yapiliyor cunku ilaclari daha maliyetli diye biliyorum.. en iyisi infertilite bolumune gidip biyerden baslamak
Merional 75 kullandim ocakta aldim 13 kutu bildigin 220 tl odedim ovitrelle kulandim her ilac ayni degerde degil ama benim receteli idi 900 cokmus tek seferdemiPardon ilaçlar nasıl 220 tutuyor,bende devlette yaptım gonal f iğne ile 900 TL tuttu sadece igne
Canim merional ignenin tanesi 60 lira civari 13 tane igne 780 lira tutar bide catlama ignesiyle nerdryse 900 ü bulur bu igneler recetesiz receteli degismiyor bunlari devlet karsilamiyorki.. senin raporun fln var heraldeMerional 75 kullandim ocakta aldim 13 kutu bildigin 220 tl odedim ovitrelle kulandim her ilac ayni degerde degil ama benim receteli idi 900 cokmus tek seferdemi
Olabilir dosyam vardi heyete sokucaz dediler infertilite bolumunde tedavi gorduk cogumiz o fiyat odedikCanim merional ignenin tanesi 60 lira civari 13 tane igne 780 lira tutar bide catlama ignesiyle nerdryse 900 ü bulur bu igneler recetesiz receteli degismiyor bunlari devlet karsilamiyorki.. senin raporun fln var heralde
1 yillik evlilil sarti araniyor mu biz esimle gecen yil bosandik ve 6 a sonra yeniden evlendik smdi resmi 7 aylik evliyiz 1 oglumuz var 8 yasinda asilama yapilacak 1 yillik evli sayilmiyor muyuz acabaAsilamada rapor istemiyo sadece 1 yillik evlilik ve cocuk olmamasi lazim tahliller vs vs onlar yapiyo infertilite bolumune randevu al onlar seni yönlendiriyo esin ve sana tahlil isticekler surec biraz uzun rahim filmi ve smear disardan önce yaptirdiysan 1 yili gecmediyse kabul ama kan tahlilleri ve eşinin sperm testini hastanede istiyorlar bi maliyeti yok ilaclar 220 tl ttutuyo o oda igneli asilama tup bebek icinse 2 kere asilama yapti tutmadi seni tüp e yonlendiriyo onlar evraklari inceliyo ilk etapta 3 yillik evlilik şartı ve esinin 5 ml yn alti sperm oda olmadi senin amh değerin düşükse tup raporlu oluyo raporlu tup bebek hastanede yaparsan bem kanuni de sordum700 hastn 1200 gibi ilaclar tutuyo sonra raporsuz olirsa devlet 3000 hastane 4000 ilaclar tutuyo ben rapor çıkartamadım kanuno cok yardimci olmadi süleymaniye devlete bide sorcam disarda tup raporu icin ayy ne uzun yazdım umarim okursun
Canim oglun varsa 10 senede evli olsan rapor cikmiyor1 yillik evlilil sarti araniyor mu biz esimle gecen yil bosandik ve 6 a sonra yeniden evlendik smdi resmi 7 aylik evliyiz 1 oglumuz var 8 yasinda asilama yapilacak 1 yillik evli sayilmiyor muyuz acaba
Tup bebek degil de asilama da mi cikmiyor iycr kafam karisti ben bgn konseyden asilama karariyla ciktim yani anlayamadm canim ya kusura bakmaCanim oglun varsa 10 senede evli olsan rapor cikmiyor
Canim asilamada ilaclar cok pahali o tutuyor para ve rapor cikmadigi icin maddiyat zor oluyor benimde oglum 7 yasinda ama klomenle asilama yaparsa o ayriTup bebek degil de asilama da mi cikmiyor iycr kafam karisti ben bgn konseyden asilama karariyla ciktim yani anlayamadm canim ya kusura bakmasmdi vazgecmesinler bir de tup u zaten karsilamadnda asilama yapalim dedi yani sormak istedigim asilamada da mi sart var evlilik sarti yil olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?