Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanesinde psikoloğa gitmek istiyorum. Ücretsiz mi oluyor. Bitane devlet hastanesinde para alıyorlar diye biliyorum. Daha önce giden oldu mu ve randevuyu internetten normal bir bölüme randevu alır gibi mi alacağım?
Devlet hastanesinde sadece profesörlerden ek ücret aliniyor diye biliyorum. Eşimin dayısı sizofreni,her hafta gidiyor ücret vermiyor. Ücretli olsa gidemez durumlari baya kötü.
Eğer istanbulda oturuyorsanız erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidebilirsiniz. Psikiyatrist sizi psikologa yönlendiriyor. En son ücretsizdi bildiğim.
Ben de istiyorum bunu..Ama önce psikologa mı psikiyatrise mi gitmek gerekir,başlarından atmak için yanlış bi antidepresana başlamak istemiyorum öyle bir şeyler duymuştum çünkü doğru düzgün dinlemeden,teşhis etmeden böyle yapanlar da varmış..
Hastanelerde psikologlar sadece psikiyatrlara yardımcı olmak için var, onlara ayrı randevu alınmıyor diye biliyorum çünkü psikologlar doktor değil. ilaç yazma yetkileri de yok. Psikiyatr diyorsanız ona ayrı ücret alınmaz tıpkı diğer doktorlar gibi o da doktor çünkü. diğerlerine para alınmıyor buna da alınmaz.
benim bildiğim devlet hastenesinden psikoloğa gidebilmek için önce psikiyatri bölümnden randevu alıyorsun doktora psikolog için aldığını söyleyince psikayti seeni psikoloğa yönlendiriyor ek bir ücrtte olmuyor
Devlet Hastanelerinde psikolog ve psikiyatr var. Önce psikiyatri ye gidiyorsunuz. O gerekli görürse ya da talebiniz karşısında sevk ediyor. Ve psikologunuzun verdigi tarihlerde randevu aliyorsunuz. 1 hafta 2 hafta 3 hafta vs... sonra gel der. Ben böyle yaşadım yani. Geçmiş olsun. Ve ücretsiz bunlar.