• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde plastik cerraha estetik olan arkadaslar

meditasyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
31
1
86
Balıkesir
Ameliyat gunu belirlendi. Benim sorunum burun ucumda kemige dokunulmayacak Sadece uc kismi inceltilecek. Kikirdak kisim. Cok fazla kucultmem nefes problemleri yasarsin dedi doktorum. Bende cok buyuk degisim istemiyorum zaten. Sonucu nasil olur gibi resimler filan gosterilmedi onceden yapilan burunlari da gormedim. Doktor hakkinda ne sikayet var nede iyi bir yorum. Bir suru insanda estetik icin geliyor ameliyat tarihini ancak 6 ay sonrasina verebiliyor doktor benim ki 1 saat surecegi icin 3 ay sonraya verdi. ama dedigim gibi iyi veya kotu hicbir yorum duymadim. Burun eski halinden kotu olabilir mi. Yoksa memnun olmayanlar cok buyuk hayaller kuranlar mi? Benim hayallerim minimumda su an. Kucuk sehirlerde plastik cerrahide burun estetigi yaptiranlar yazabilir mi?

Son düzenleme:
3 ay önce devlette plastik cerraha ameliyat oldum kemeri aldı burun ucunu kaldırdı(sağlık sorunum yoktu) büyük bir değişim olmadı yüzümde şimdilik sıkıntım yok odemler disinda ama hâlâ o muhteşem burunlar yapan doktorları takip ediyorum sanırım hayallerimdeki burun bu değil :KK43:

3 ay önce devlette plastik cerraha ameliyat oldum kemeri aldı burun ucunu kaldırdı(sağlık sorunum yoktu) büyük bir değişim olmadı yüzümde şimdilik sıkıntım yok odemler disinda ama hâlâ o muhteşem burunlar yapan doktorları takip ediyorum sanırım hayallerimdeki burun bu değil :KK43:

Eski hali daha iyiydi diye bir yorum alip uzulmektense cok bir farklilik olmamis yorumunu almaya raziyim acikcasi. Sizinde belki ilerleyen zamanda icinize sinecektir 3 ay kisa bir sure bildigim kadariyla.

Back