Merhaba hanımlar, 3 düşük yaptım, bu sefer miyomlardan dolayı bebegimi kaybettim. Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde miyom ameliyatı olanınız var mı acaba ? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
Merhaba hanımlar, 3 düşük yaptım, bu sefer miyomlardan dolayı bebegimi kaybettim. Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde miyom ameliyatı olanınız var mı acaba ? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
miyom konusunda başarılı bir dr var fakar bursa yüksek ihtisas etiğim araştırma hastanesinde çalışıyor, miyomlarınız büyükse rahim alınma riskiniz varsa doç. dr emin üstünyurtu kesinlikle bulun çünkü çok başarılı bir doktor.
Hayır, infertilite bölümüne yönlendirdiler reglimi bekliyorum prosüdürleri bu şekildeymiş sanırım hormon tahlilleri , yumurtalık rezervlerine bakacaklar. Uzayacak gibi olursa Batı bahatta iyi bir doktor var zaten muhtemelen ona giderim.
miyom konusunda başarılı bir dr var fakar bursa yüksek ihtisas etiğim araştırma hastanesinde çalışıyor, miyomlarınız büyükse rahim alınma riskiniz varsa doç. dr emin üstünyurtu kesinlikle bulun çünkü çok başarılı bir doktor.
Rahim dışında olan 3cm , rahim içinde olan 1cm aslında yarada na sığınıp tekrar deneyebilirsin bile dediler bana , ben sadece riske atmak istemedim bu bekleme süresinde
Canim cok gecmisnolsun bende yeni evliyim doktorum 2 gidisimdede karindan kontrol etti kistin falan yok dedi miyom polip falan olsa gorunurmuydu acaba ?