- 21 Ağustos 2014
- 174
- 80
- Konu Sahibi nuremre3434
merhaba kizlar;ben yaklaşık 8 senedir meme büyütme ameliyatı hakkında araştırma yapiyorum.Ama en yakin takibi 2014 ten bu yana yapiyodum.Neyse oğlum dogdu suan 3,5 yaşında ve ben artk kesin bi sekilde ameliyat olmaya karar verdim.Arastirmalarm sonucunda en önce estetica levent şubesine gittim.orda dr mehmet hasim güner beyle görüştüm.kendisi oldukca sevimli pozitif basiniza gelebilecekleri ayrintilariyla anlatan genc bi dr.ama tabiki hepimizin bunlarca yıl bekleme sebebi nitekim ii bi dr dan snra fiyatlar.fiyat 11.000 verdi.marta kadar fiyat buymuş sonra artcakmis.Sonrasnda bugün sisli etfal Hamidiye ek hizmet binasina Dr Ozan Aslan a gittim.Kendsini tanımayan yoktur heralde mükemmel bi insan başınıza gelebilecek en kötüsünü bile soyluyor.ama ayriyetten ne kadar mutlu olcanizinda garsntisini veriyor.gögusu inceleyip nasil bi yol izlenmesi konusunda oldukca profesyonel.fakat mart sonu kendisi hastaneden ayriliyormus.ozel klinige gececkms etfalde de ajandasi oldukca yogun.mart sonu beni bulursan gün ayarlarz olmazsamda mutlaka bi b planin oolsn dedi.anestezi hazirligini yaptk.8000 tl bbu arada devlette.