Merhaba hanimlar. Lütfen yardımcı olun önceden labioplasti yaptırdım, malesef hüsranla sonuçlandı. Haram olsun deyip Allah'a havale edebildim. Suan görüntüden hic memnun değilim bakmamaya çalışıyorum bazen yuzlesiyorum oturup sinirime agliyorum. Şuan özelde yaptiracak gücüm yok zaman geçtikçe çok kisa surede bile zam geliyor yetisebilmem imkansizlasiyor. Doktorlar bizlerin parayi kolay kazandigini falan zannediyor galiba çünkü zar zor bu islemi yaptırmıştım kredisini öderken berbat bi sonuçla yüzleştim ve doktorum ilk tatli dilli halinden tamamen farkli bi kişiliğe büründü. Nasil baktığını bilemem diyerek beni sucladi seklini bu derece bozacak ne yapmis olabilirim o kadar canim acir durumda yatip, ayaga bile kalkamazken bilemiyorum. Belli bi iletişimden sonra görüldü atip cevap vermemeye bile başladılar. İş sağlıktan, estetik güzellikten tamamen çıkmış ticarete dönmüş durumda diyebilirim. Ben zaten görüntüden dolayi özgüven eksikliği yaşadığım için yani kendim için bu islemi yaptırdım fakat hala hatta daha fazla özgüven eksikliği yasiyorum. Eskiden en azından kendi hali böyle diye düşünüp param cebimde yaşıyordum. Simdi bakmak bile istemiyorum yüzleşmek istemiyorum yetmiyor paramdan da oldum tabi. O yüzden lütfen cok cok iyi inceleyin hemen güzel laflara tatli dile kanmayın. Neyse asıl konu devlet hastanesinde bu işlemi yaptirabilecegim bir doktor.
En azından kusursuz görünmese bile idare eder bi görüntüye razi olarak duzelttirme yaptirmak istiyorum. Sehir farketmez gider yaptırırım. Bana doktor önerisi yapacak olan var mi? Simdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
En azından kusursuz görünmese bile idare eder bi görüntüye razi olarak duzelttirme yaptirmak istiyorum. Sehir farketmez gider yaptırırım. Bana doktor önerisi yapacak olan var mi? Simdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum