- Konu Sahibi Turkischbonita
-
merhaba arkadaşlar 1 sene önce hamile kaldım 2 aylık ve kalp atışı olmadığı için özel bi hastanede kürtaj oldum , kontrole gitiiğimde almamışız olduğu gibi duruyor dedi ve tekrar 1 hafta içinde 2 kürtajımı oldum ama benim kanamalarım devam ediyordu (bu arada hamilelikten dolayı meydana çıkmış ,safra kesemde taş olduğu için numune hastanesinde ameliyat oldum )yaklaşık 1 .5 ay içinde başka hastanelerede gittim temiz diyorlardı haydarpaşa numune hastanesinde de baktılar parça olduğunu o yüzden kanamaların devam ettiğini söylediler kalanını ilaçla düşürdüm.
şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık ama yaklaşık 26 gündür leke leke kanamam var 22 gün önce hamile olduğumu öğrendim 12 gün önce yoğun kanamayla acile gittik kalp atışını gördük düşük olmadığını ama düşük tehlikesi olduğu için ilaç verdi dinlenmem gerektiğini söyledi kontrole gittiğimde kalp atışını göremediklerini söylediler başka yerlerede gittim aynı cevap aldım şimdi kürtaj olucam tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum devlet hastanesinde kürtaj olupta memnun kalan varmı ve nasıl kürtaj yapılıyor bayıltıpdamı yapıyorlar bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar 1 sene önce hamile kaldım 2 aylık ve kalp atışı olmadığı için özel bi hastanede kürtaj oldum , kontrole gitiiğimde almamışız olduğu gibi duruyor dedi ve tekrar 1 hafta içinde 2 kürtajımı oldum ama benim kanamalarım devam ediyordu (bu arada hamilelikten dolayı meydana çıkmış ,safra kesemde taş olduğu için numune hastanesinde ameliyat oldum )yaklaşık 1 .5 ay içinde başka hastanelerede gittim temiz diyorlardı haydarpaşa numune hastanesinde de baktılar parça olduğunu o yüzden kanamaların devam ettiğini söylediler kalanını ilaçla düşürdüm.
şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık ama yaklaşık 26 gündür leke leke kanamam var 22 gün önce hamile olduğumu öğrendim 12 gün önce yoğun kanamayla acile gittik kalp atışını gördük düşük olmadığını ama düşük tehlikesi olduğu için ilaç verdi dinlenmem gerektiğini söyledi kontrole gittiğimde kalp atışını göremediklerini söylediler başka yerlerede gittim aynı cevap aldım şimdi kürtaj olucam tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum devlet hastanesinde kürtaj olupta memnun kalan varmı ve nasıl kürtaj yapılıyor bayıltıpdamı yapıyorlar bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim...
canım mrb nisan ayında aynı senin gibi leke leke kanamam başladı daha sonra yoğulaştı ve kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım öel hastaneye güvenemedm çünkü onların korkuları yok ama devlet hastanesinde çalıanlar mesleklerini önemsiyo çünkü tek bir hata bile mesleklerini bitirebiliyo sonuç olarak canım devlet hastanesinde oldum kürtajı uyutalımmı dediler benim isteğime bıraktılar ve ben uyutulmayı istedim hiç i problem olmadı gayet rahatım şimdi hiç incitmediler beni çok hassas davrandılar ama üniversite hastanelerine sakın gitme canlı canlı kesiyolar valla...Ama devlet hastaneleri iyi etrafımda böyle olanlar memnun.
canım benim çok büyük geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
çok üzüldümm..
benimde kan pıhtılaşmam vardı iki kez düşük yaptım ve bu 2 kez kürtaj demek
ikiside dewlet hastanesinde oldum tavsiye edilen dr seçersen sıkıntı olmaz inşallah..
ilk düşüğümde çok kanamam olduğu için hemen anestezi ile uyutup aldılar 5dk bile sürmüyor
ikinci düşüğümede 2.5 ay oldu benımde hersey normal giderken son gittığımde kese boş dediler beynimden vuruldum inanmadım
bi kaç hastaneye daha gidip muayne oldum artık inandım
ve kabullendim..
bide kendiliğinden düşmesini istedim tekrar kürtaj olursa rahim inceliyor tabi kazındığı için korktum
bi kaç ün hastanede yattım kendim düşürdüm ama parça kalmış bayıltmadan şırınga ile uyuşturucu vurularak yapıldı ama
çok acılıydı ağladımm baya bayaa
eğer ciddi bi problem yok ise bayıltsınlar çünkü en son kürtajımdan sonra adetlerim bile çok ağrılı oluyo ama temiz yapıyolar çok şükür ağrı dışında sıkıntım yok..
rabbim bi an önce hayırlı sağlıklı ewlat versin inşallahh
tatlım çok sağol sanada çok geçmiş rabbim kimseye yaşatmasın büyük acı yaşaan biliyo ancak ama korkma bn bi doğu ilindeki devlet hastanesinde yaşamama rağmen bu olayı çok memnun kaldım insanlar çok güzel ilgilendiler benle her sıkıntımı huysuzluğumu çektiler Allah razı olsun onlardan.7nbitirdin geçmiş olsun canım çok üzüldüm durumuna inşallah bidahaki hamileliğin sorunsuz geçer allah inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inşallah ,
özel hastanede konfor iyi ama hastalara iyi davranmıyorlar ben devlet hastanesine gidicem merak ediyordum memnun kalan varmı diye çok sağol içim rahatladı.
.
canım kürtaj öyle bahsedilidği gibi basit bişey deil yaşamışsın zaten örneğini iyi bir hekim tarafından yapılmassa tekrar gebe kalamama riski oluyo hijyen çok önemli devlet hastanesinde yapılacak bişey deil bence bende 2 ay önce oldum bi tıp merkezinde mecburen hiç yaşamak istemezdim ama kısmet işte bence daha iyi bir yerde yaptır ki ilkinde neler yaşadığını anlatmışsın bir gebelikte 2 kez kürtaj...
canım kürtaj öyle bahsedilidği gibi basit bişey deil yaşamışsın zaten örneğini iyi bir hekim tarafından yapılmassa tekrar gebe kalamama riski oluyo hijyen çok önemli devlet hastanesinde yapılacak bişey deil bence bende 2 ay önce oldum bi tıp merkezinde mecburen hiç yaşamak istemezdim ama kısmet işte bence daha iyi bir yerde yaptır ki ilkinde neler yaşadığını anlatmışsın bir gebelikte 2 kez kürtaj...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?