- Konu Sahibi Turkischbonita
merhaba arkadaşlar 1 sene önce hamile kaldım 2 aylık ve kalp atışı olmadığı için özel bi hastanede kürtaj oldum , kontrole gitiiğimde almamışız olduğu gibi duruyor dedi ve tekrar 1 hafta içinde 2 kürtajımı oldum ama benim kanamalarım devam ediyordu (bu arada hamilelikten dolayı meydana çıkmış ,safra kesemde taş olduğu için numune hastanesinde ameliyat oldum )yaklaşık 1 .5 ay içinde başka hastanelerede gittim temiz diyorlardı haydarpaşa numune hastanesinde de baktılar parça olduğunu o yüzden kanamaların devam ettiğini söylediler kalanını ilaçla düşürdüm.
şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık ama yaklaşık 26 gündür leke leke kanamam var 22 gün önce hamile olduğumu öğrendim 12 gün önce yoğun kanamayla acile gittik kalp atışını gördük düşük olmadığını ama düşük tehlikesi olduğu için ilaç verdi dinlenmem gerektiğini söyledi kontrole gittiğimde kalp atışını göremediklerini söylediler başka yerlerede gittim aynı cevap aldım şimdi kürtaj olucam tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum devlet hastanesinde kürtaj olupta memnun kalan varmı ve nasıl kürtaj yapılıyor bayıltıpdamı yapıyorlar bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim...
şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık ama yaklaşık 26 gündür leke leke kanamam var 22 gün önce hamile olduğumu öğrendim 12 gün önce yoğun kanamayla acile gittik kalp atışını gördük düşük olmadığını ama düşük tehlikesi olduğu için ilaç verdi dinlenmem gerektiğini söyledi kontrole gittiğimde kalp atışını göremediklerini söylediler başka yerlerede gittim aynı cevap aldım şimdi kürtaj olucam tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum devlet hastanesinde kürtaj olupta memnun kalan varmı ve nasıl kürtaj yapılıyor bayıltıpdamı yapıyorlar bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim...