devlet hastanesinde kötü muamele görenler haydi paylaşalım

Livor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
146
0
96
İstanbul
arkadaşlar bu konuda tek sıkıntılı ben miyim acaba çok merak ediyorum.devlet hastanesinde sağlık personeli hasta azarlamayı alışkanlık haline getirdi.bu kendilerine aşırı güvenin sebebi ne acaba? işten çıkarılma korkusu yok ya,sanırım ondan.. tabi istisnalar var,herkes aynı değil ama geneli anlattığım gibi.. mesela geçen hafta bir hastanenin aciline hasta bir teyze geldi,doktor hanım uzan karnını aç dedi hanım ellerine eldiven takıp muayene etmek yerine önlüğünün yakasından kalemini çıkarıp kadıncağızın karnını kalemle bastırıp ağrı var mı diye sordu.şok oldum.aynı doktor 1 saat sonra hastanenin bahçesinde sokak kedisini kucağına almış,bir yandan çayını içiyor bir yandanda kediyi okşuyordu

sana katılıyorum livor...annem rahatsızlanmıştı devlet hastanesi götürmüştük..ordaki doktorlar bi annemi dövmediği kalmıştı..cok sinirlenmştik ve oraya bidaha gitmedik..inşallah bidaha da gitmeyiz..

ama bunlara biri dur demeli artık!!
alsanaalsanasmile

aynen.ben 2 gün önce akciğer filmi çektirdim.hanımefendinin psikolojik rahatsızlığı vardı herhalde. konuşma aynen şöyle git şu arkaya üstünü çıkar,orada asılan gömleği giy.biraz acele et.bu arada sesli bir şekilde şarkı söylüyor.git şu kapıyı kapat.amaaan niye bu kadar uzun sürdü..tamam üstünü giyin çık.kapıyıda kapat.boğazlayasım geldi.ne bu şımarıklık,bilmiyorum..canım hastaneye gitmemek çözüm değil ki.bizden kesilen sigorta vergi paralarıyla çalışıp bize artislik yapıyorlar.anlamadığım madem işinizi sevmiyorsunuz çalışmayın.parasını yemek güzel ama,iş yapmak zor.

Gordugunuz her kotu muameleyı bıldırın.

O bıldırenın sız oldugu saklanmıyor.Bakın o zaman nasıl da melek oluyorlar.

öncelikle konu biraz yanlış bir yerde olmuş sanırım
burda evlilik hazırlığı ile ilgili Sohbet ediliyor :)

mutlaka bu tür şeylere herkes maruz kalmıştır. Ama artık ahsta hakları var sizin şikayetlerinizle ilgilenen insanlar aman neyse diip geçmeyin bence
siz şikayetinizi edin
herkes adam gibi yapsın işini

bende aynı dertten muzdaripim canım=)
receptiondaki kızlar falan (genellikle kız oluyorlar) çok ilgisizler

Allah kimseyi devletimizin kurumlarına düşürmesin özellikle hastanelerdeki temizlik elemanlarını bile başhekim zannedersin:mymeka: doktor hepşire falan onları saymıyorum bile..

bu arada işini hakkıyla yapanları ayrı yere koyuyorum

Kızlar sağlık bakanlığına şikayet edin yaa , üzüldüm şimdi okuyunca , paramızla rezil mi olalım böyle.

gecen annemle gıtmıstık bi doktor varmıs cok iyiymiş annem ovuyordu neyse adam klınıkten cıkarken bizde ona hayran hayran bakıyorduk adam naptı dersınız , gayri ihtiyarı burnunu karıstırdı öykkk o an adama hayranlıgım yerıne tıksınclıgım geldi yaaa... bide bu adam kadın hasta. doktoru!!!

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

ben böyle bi durumla çok fazla karşılaşmadım . gittiğim doktorlar genelde çok ilgili davranıyolar ama suratsız olanları da az değildir tabiki. ben doktorlardan çok odada kayıt yapan (hemşire yada bazen erkek oluyo) kişilere sinir oluyorum. sanki herkesi tersleyebileceklerini sanıyolar . böyle davrananlara direk cevabı yapıştırıcaksın kendini ezdirmiceksin.

kızlar devlet hastanesine ultrason çektirmeye gitmiştim sabah 10 gibi işte kapıda sıradaydık içerden bi hemşire çıktı bize baktı işte bana "sen de mi ultrason çektircen" dedi bende "evet" dedim "sıkışık mısın?" dedi "evet." dedim bir gün önce saat akşam üstü tuvaletimi yapmıştım ve resmen çatlamak üzereydim hemşire bana bakıp "sen sıkışığa benzemiyorsun" diye herkesin içinde bağırdı o kadar utandım ki gücüme gitti ama kendimi savundum yerinizi bilin bana bağırmaya hakkınız yok filan dedim annem de müdale etti tartıştılar biraz sonra çekildi ultrasonum allaha şükür bişey çıkmadı.
hastaneyi babalarının malı sanıyorlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…