Merhaba ben de aynı şekilde Ankara'da devlette kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama güvenilir bir isim bulamadım. Acaba siz bulabildiniz mi?Merhaba. Ankara’da yaşıyorum, acaba son zamanlarda devlet hastanesinde kepçe kulak ameliyatı olan var mı?
Fiyatlar ve ameliyat hakkında bilgisi olanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim :)
Özel sanırım orası ve İstanbul'da mı?Esteworld de oldum şiddetle tavsiye ederim
Hayır maalesef zaten vazgeçtim ameliyat olmaktanMerhaba ben de aynı şekilde Ankara'da devlette kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama güvenilir bir isim bulamadım. Acaba siz bulabildiniz mi?
Hacettepede oldum ben doktorum asistan olduğu için 809 TL ödedim fakat 17. Günüm süreç nasıl ilerler bilmiyorum çünkü hala gece gündüz bandana takıyorum ama şimdilik memnunumNeden vazgeçtiniz ki ben de şu an doktor araştırmasındayım
Merhaba ben Gazi üni hastanesinde Oğuzhan Karasu adında bir doktora kepçe kulak ameliyatı oldum 2500tl ödedim. İki ay geçti şuan ayet memnunum :)Hayır maalesef zaten vazgeçtim ameliyat olmaktan
Asistan mıydı doktor ve ameliyat sonrası iletişimi nasıldı acabaMerhaba ben Gazi üni hastanesinde Oğuzhan Karasu adında bir doktora kepçe kulak ameliyatı oldum 2500tl ödedim. İki ay geçti şuan ayet memnunum :)
Direkt gidip kepce kulak amleiyati olmak istiyorum dedigimizde olabiliyor mu yani devlette? Cok mutlu oldum :))Merhaba ben Gazi üni hastanesinde Oğuzhan Karasu adında bir doktora kepçe kulak ameliyatı oldum 2500tl ödedim. İki ay geçti şuan ayet memnunum :)
Doktorunuzun ismi neydi acaba?Hacettepede oldum ben doktorum asistan olduğu için 809 TL ödedim fakat 17. Günüm süreç nasıl ilerler bilmiyorum çünkü hala gece gündüz bandana takıyorum ama şimdilik memnunum
Bende arastiriyorum siz bulabildiniz mi?Merhaba. Ankara’da yaşıyorum, acaba son zamanlarda devlet hastanesinde kepçe kulak ameliyatı olan var mı?
Fiyatlar ve ameliyat hakkında bilgisi olanlar varsa yazarlarsa çok sevinirim :)
merhabalar ameliyattan memnun kaldınız acaba son durum nedir ?Hacettepede oldum ben doktorum asistan olduğu için 809 TL ödedim fakat 17. Günüm süreç nasıl ilerler bilmiyorum çünkü hala gece gündüz bandana takıyorum ama şimdilik memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?