Devlet hastanesinde KBB doktoruna ücretsiz burun estetiği?

6 saat mi ilk kez duydum ya sizin cok uzun surmus buna uyandirma odasinda yattiginiz zaman falan da dahil mi yoksa sadece ameliyat mi 6 saat? Ailem 6 saat kapida beklerse yikilir deviasyon diye giricem çünkü. Suan korktum biraz

terekkürler. şuan baya şiş ödemli inecek daha. aslında benim doktorum herkesi fotograf cekiyor ama instagramına cok yüklemiyor. 11 foto var sadece instgramında. ama her hastasını adım adım foto cekiyor mutlaka. ben ameliyattan cıktım 1 hafta alcı cıkana kadar meraktan catlarım dedim foto varmı dedim. atacagım watsabına dedi. bi kac saat attı hemen fotografımı. plastik cerrahiydi benim doktorum. kbb biraz agrılı yapıyor estetik bence plastik cerrahinin işi. nefesim %100 tıkalıydı etler kırıklık hiççç kullansmıyordum burnumu. şuan hem. nefesim hem koku almam açıldu. şeklinden de memnunum şişlikler indikçe daha da değişiyor gün gün kırıklık ve etlerim bu filmde ne kadar belli bak

Eklentiler

• IMG_5917.JPG
    36,7 KB · Görüntüleme: 349
Bana da annem 1 saatten fazla sürecekse sen ameliyata girerken beni de uyutsanlar diyor minnoş ya

Aysima hanim siz çok sanslisiniz bizim doktoru daha dünya gözüyle göremedik bile

6 saat mi ilk kez duydum ya sizin cok uzun surmus buna uyandirma odasinda yattiginiz zaman falan da dahil mi yoksa sadece ameliyat mi 6 saat? Ailem 6 saat kapida beklerse yikilir deviasyon diye giricem çünkü. Suan korktum biraz
hayır. yarım saat boş bekledim onu saymıyorum. 9:30 da girdim 10 da uyudum. 4 te cıktım. 10-4 arasını sayıyorum 6 saat diye. bana beraberinde göbeğimden yağ alındı yanak dolgusuda yapıldı. cok zayıf oldugum için göbeğimden yağda cıkmamş. ameliyatın 3 te biri sende yağ ararken gecti biraz kilo al diyor doktorum cok azıcık bi yağ anca cıkarabilmiş. etler ,kırıklık,estetik ,yanak dolgusu. işlem coktu benim. tek estetik olacaksanız 2 saat sürerde

Aysima hanim siz çok sanslisiniz bizim doktoru daha dünya gözüyle göremedik bile
aynen baya şanslıydım cok şükür. hiç agrım sızım kanamam bile olmadı. hiç korktugum gibi gecmedi.aşırııı korkuyordum son gün vazgecmeyi bile düşündüm rüyalar kalp carpıntıları. hiç nefes alamadıgım halde 5 yıl kactım ameliyattan o derece korkum çoktu

Ya filminizi bile size veren bir doktorunuz varmış. Gerçekten çok iyi. Sizin nefesiniz tıkalıymış kbb de isteseniz ücretsiz de olabilirdiniz di mi? Aynı özeldeki doktorlar gibi whatsapp falan. Şaşırtıcı çok. İnşallah Salı gün gideceğim doktor aynen böyle olur. :)

Mesela bu doktor şimdi birkaç yıl sonra özele geçicek ve kim bilir fiyatına kaç bin ekliycek artıcak. İnsanların devlete ön yargılı bakmasını bu yüzden anlamıyorum. Böyle iyi hekimlerde var işte.

Ya neyseki 6 saat değilmiş. :) Ben deviasyon diye giricem ameliyata burnumun resmini atmıştım aşırı problem yok o yüzden ailem istemiyor. Ama diğerini olmuşken onu da olucam onu anlayışla karşılarlar ancak. Kbb istememin bir diğer sebebi de bu işte.

Ya bi de size bu verdikleri tomografi mi röntgen mi? Tomografiyse eğer ilaçlı mı çektiler. Radyasyonu çok olduğu için en korktuğum şey şu tomografi.

kbb doktoru estetik acısından cok basarılı bulmuyorum ben nedense nefesi acıyorlarda estetikte cok bişi yapamıyorlar bide onların kullandıgı teknik nedense cok daha agrılı oluyor ben aşırı araştırdım .en son plastil cerrahine karar verdim. aynen baya ilgiliydi doktorum cok şanslıyım o acıdan hergün gibi msj attı durumumu sordu bende fotograf attım .hastanede öyle özelden hiç bi farkı yoktu ilgi alaka cok güzeldi.arkadssım istemişti onun için cekmiştim fotoları. hastanede yeni acıldıgı için güzeldi odaları. ilk gece 2 kişilik odadaydık yanınıza kimse almayız rahat uyuyun dedi hemşireler. diğer gün tek kişilik oda boşaldı oraya gecebilirsiniz ayarladık dediler devlet hastanesi gibi değildi hiç ondanda memnun kaldım

Eklentiler

• IMG_5822.JPG
    53 KB · Görüntüleme: 187
  • IMG_5829.JPG
    23,3 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_5830.JPG
    37,1 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_5832.JPG
    42 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_5833.JPG
    36,8 KB · Görüntüleme: 180

Gerçekten özel gibi. Bu hastane İstanbul değil di mi?

Gerçekten özel gibi. Bu hastane İstanbul değil di mi?
yok balıkesir cnm. devlet hastanesi yeni binaya taşındu. tüm personel yenilendi. hemşireler temizlik görevlileri herkes genç hepsi güler yüzlü çok ilgililerdi. eski devlet hastanesinde nerde bu inkanlar bir odada 8 kişi kalıyor. ben tektim hep eşimle cok rahat ettik

lesya8610 merhaba canım hangi doktor ben de balıkesirde yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum yeni açılan Atatürk devler mi
alimurat sonel cnm kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili bi doktor ve eli cok hafif aşırı korkuyordum ama hiç agrım sızım olmadı hap bile içmedim şuan 23. günüm cok memnunum .cok rahat bir hafta geçirdim evde hiç yatmadım hep gezdim. şişlik morluk illaki olacak herkeste. ama agrı sızı olmaması en önemlisi. kesinlikle hiç agrım acım olmadı. ki benim cok zor bi ameliyattı 6 saat sürdü. hem et büyümesi vardı hem kıkırdak eğriliği hem kırıklık hem estetik evde hiç kanamam bile olmadı o derece rahattım. kesinlikle tavsiye ederim git görüş hemen

Sağol kuzum bir an önce gideceğim fiyat ne peki lesya8610
ben beraberinde dudak ve yanak dolgusu da yaptırdım estetikle beraber burnumda, et büyümesi ,kırıklık ,septum deviasyonu sorunumda vardı. benim ameliyat 6 saat sürdü işlem çoktu. siz görüşmeye gidin tam bilgiyi görüşmede verir. siz başka sehirde olmayıda düşünmüşsünüz sanırım burda yaşıyorsanız. hiç gerek yok. bide selcukyazgan var. ikiside iyi doktor

Doktorunuzun adı ücreti yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…