- 16 Ocak 2016
- 94
- 16
- Konu Sahibi wigglewiggle
fiyat için msj atayım cnm. buldugun doktorla alakalı tamamen canım. benim bizzat kendisi yaptı asistanları fln yapmadı cok ilgilendi cok memnun kaldım. tabiki fotograf gösterebilirsin cnm. istediğin burnu yapıyorlar.kbb değilde plastik cerrahi tercih ettim. evet genel aneStezi oldu 6 saat sürdü. diğer türlü dayanamazdım aslaa. korkum çoktu. istediğiniz burundan daha çok sizin yüz hatlarınıza yakışan burun önemli belli ölçülerde küçültülebiliyor burun yüzünüze yakışması için. benim yüzüm cok uzun çenem önde çok şekilli çok kısa bi burun bana yakışmazdı. birazcıcık düzelsin şekli yeter dedim. zaten sizi foto cekip. fotoshop yapıyorlar. doktoru iyi arastırın hastalarıyla mutlaka konuşun agrıları olmuşmu onu sorun ben hap bile içmedim o derece agrım yoktu. hastane aşırı ilgiliydi. hemşireler geldi gitti agrın varmı iğne vuralımmı dediler yok agrım olunca söylerim dedim iğne vurdurmadım 3 kez geri yolladım. en son gece 12 de vuralım artık bi iğne dediler agrım yok ama siz bilirsiniz dedim. 1 tek iğne vurdular o kdr snrası evde hep gezdim hap bile içmedim tampon silikonda olsa bi sıkılık bi agırlık yapıyor. bende tampon hiç yoktu kuş giibi hafifti burnum mümkünse tamponsuz yapan bi doktor bulun. tamponlu olanlar agrı sızıdan şikayetci genelde
6 saat mi ilk kez duydum ya sizin cok uzun surmus buna uyandirma odasinda yattiginiz zaman falan da dahil mi yoksa sadece ameliyat mi 6 saat? Ailem 6 saat kapida beklerse yikilir deviasyon diye giricem çünkü. Suan korktum biraz