Devlet hastanesinde KBB doktoruna ücretsiz burun estetiği?

wigglewiggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
94
16
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım benim yaşadığım şehir de değil de Bursa da KBB de deviasyon ameliyati olacakmış doktor istersen estetik de yaparim demiş tamamen ücretsiz şekilde oldu ve burnu cok güzel oldu. Tabi ben o doktora gidemem sehirdisina çıkamıyorum. Ama İstanbul da sizce böyle doktor bulup yaptirsam olur mu? Bu konuyla ilgili bilginiz var mi? Zaten deviasyon ameliyatı olmak zorundayim onunla birlikte ayni doktora estetik de olmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir sizce İstanbul'da bu mümkün mu devlet hastanesinde?

Merhaba doktorun ve hastanenin adı ne acaba

Size de merhaba çok yakın bir arkadaşım degil baya buyuk bir burnu vardi erkek bu ara da. Sordum noldu sana cok guzel olmus burnun diye Bursa ya gidince nefes icin deviasyon olucaktim kbb deki doktor hanim estetik de yapti dedi. Ucretini sordum devlet hastanesinde oldum ucretsiz dedi. Bursa oldugu icin cok kurcalamadim. Ben de Istanbul icin ariyorum simdi.

İnanmıyorum nasıl ücretsiz ya acaba kullandigi aletler gelişmiş mi? Genelde kbbcilar cok eski aletler ve teknikler kullanıyor diyolar. Acılı bir ameliyat mi geçirmiş arkadaşınız yoksa kolay miydi

İnanmıyorum nasıl ücretsiz ya acaba kullandigi aletler gelişmiş mi? Genelde kbbcilar cok eski aletler ve teknikler kullanıyor diyolar. Acılı bir ameliyat mi geçirmiş arkadaşınız yoksa kolay miydi

Ya cok konusmadim ama baya ileri derece nefes alma problemi varmis. Bazi kbb doktorlari burun estetigi uzerine kendini gelistirmis oluyormus doktorun inisiyatifine kalmis birazda istese hic ugrasmazdi. Goruntu olarak ozelde 5 10 bin para verilenden farkı yoktu. Benim de nefes problemim oldugu icin o insafli doktorlardan birine denk gelmek icin arastirmaya koyuldum. Sanmiyorum eski alet kullandiklarini sonucta ayni hastane ayni malzemeler ama iste her kbb ci yapmiyormus baska doktora gitmistim kapiyi calip sordum randevu almadan doktor maalesef ben hic yapmadim ama baska sehirde yapan arkadasim cok istanbula yeni geldim yoksa sana onerirdim kbb ci arkadaslarimdan dedi deviasyon olarak gosteriyorlarmis

Ya birde hep diyorlar ki sen plastik cerrahi ile anlasirsin asistanlar girer asistanlar mahveder burnunu plastik cerrahi girmez ameliyatina falan.. her kafadan bir ses çıkıyor. Bir karar veriyorum burda bir şeyler okuyunca soguyorum. Özel diyodum özelde de olup tonlarca para döküp psikolojisi bozulan insanlar var. Ben çözemedim bu işi. .

Yok bence o konuda iciniz rahat olsun oyle bir sey olmaz normal uzman hekime alirsaniz randevuyu asistanlar yardim eder sadece ki eger cok kafaniza takiyosaniz egitim araştırma hastanesinde olmayin. Normal devlet hastanesinde olun orada asistan olmuyor çünkü. Onlar sadece eğitim arastirmada olurlar. Bizim bir tanidigimiz Istanbul da devlet hastanesine 1700 liraya oldu. Burnu o kadar guzel oldu ki. Sadece adamin teknigini begenmedim ben pek. Burnun ucunu top seklinde yapmis. Onun dışında yan goruntusu cok guzeldi ve simdi fotoğraflarına bakıyorum o topluk da duzelmis gibi zaman gectikce. Eger ucu top olmasa ben biraz daha indirim isteyip ona olurdum. Ne olursa olsun eskisinden kotu olamaz ya zaten. O yuzden ben öyle diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Bakin mesela ben kulak ameliyati oldum devlette baya oluyor doktor suan ozele gecti eger suan olsaydim ona ameliyat icin en az 5bin odiycektim. Doktorun ozeli devleti olmaz bence. Onemli olan tecrube.

Zaten devletten başka seçeneğim yok ki. Burada özelde olabileceğin 3 doktor var 3üde eğitim ve araştırma hastanesinden çıkıp kendi yerini açan plastik cerrahlari.. 5000den başlıyor 7000e kadar gidiyor ücretleri. Şimdi düşünüyorum 2 sene önce devlette 1000 liraya 2000 liraya estetik yapıyorlardi ki yine aynı insan kendi yerini açınca ne değişti doktor yine aynı doktor... biri yazmış ona çok hak verdim. Devlette yüzüne bakmadiginiz hatta kötü dediginiz doktorlar özele geçince yada kendi yerini açınca bastaci yapiyorsunuz... aslında çok doğru.. doktorların çoğu kendi yeri varsa yerin kirasini bizden çıkarıyor işcilik falan almıyor yani.. bazen diyorum burasi kafamı çok karıştırıyor girmiyim bazen de çok güzel bilgiler veren arkadaşlar oluyor giriyorum. Ama her yazana da kulak asmamak lazım onu anladım

Kesinlikle katiliyorum. Ozel diye en guzel o yapar diye lanse ediliyor. O doktorlar da ayni okuldan mezun digerleri de. Hicbir farki yok ama para aldigi icin daha cok ilgileniyor diye surekli bas taci ediyorlar heralde. Benim devlette ameliyat oldugum doktor da cok ilgilenmisti meslegine aşık bir adamdi. Onemli olan doktoruna denk gelebilmek bence. Umarim siz de denk gelirsiniz. Ben de simdilik kbb araştırıyorum Sali gun gidicem. Doktora dair hicbir fikrim yok hatta ameliyat ediyor mu onu dahi bilmiyorum sonucta estetik cerrah degil ama yaparim derse ve eger ilimli bir doktorsa hic düşünmem olurum.

Beni burda bir arkadas yönlendirdi sağlık açısından sorunun yoksa Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik polikliniginden sıra alman gerekiyormuş. Çünkü kbbcılar burnun icinde daha iyiler estetik amaçlı bir kısmı kendini geliştirmek için bazen teklif ediyormuş. Dagıtmısken şeklini de düzeltelim mi diye

bulundugum sehirde 1 tek özel hastane var. oda estetik yapmıyor 2 yıl boyunca cok arastırdım devlet hastanesinde oldum ameliyatımı 20 gün önce. burnumda et ve kırıklık vardı eğrilik vardı. beraberinde estetikte istedim . tabi ücretsiz olmadıda. istediğim burnuda yaptı. yüzüm uzun oldugu için cok küçük bi burun istemedim ,kavisi hele hiç istemedim ...bana yakışmazdı bide cok yapay duruyor bence ,belli oluyor. nefesim tamamen tıkalıydı o açılsın. şeklide azıcık düzelsin size bırakıyorum dedim ,doğal olsun kesinlikle estetik oldugu cok belli olmasın dedim. şuan 20. günüm burnum şiş hala ama güzel. insanlar farkediyor değişimimi. en önemlisi nefesim cok güzel açıldı.ameliyatım 6 saat sürdü. tampon hiç yoktu içinde boştu cok rahattım. 1 tek ağrım sızım olmadı hep gezdim herseyi yedim. hiç kanamam olmadı .hap bile içmedim ağrı için o derece rahat bir hafta geçirdim. şansıma doktorum cok iyiydi. hergün gibi watsaptan durumumu sordu ilgilendi fotograf attım. cok memnun kaldım.burnum şiş hala ama fotograf ekliyeyim.doktorun hastalarıyla konuştum hiç agrı sızı olmadı dediler hep benimde öyle oldu çok şükür 5 yıl kacmazdım bilseydim bu kdr kolay olacagını

Eklentiler

• IMG_7533.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 1.042
  • IMG_7535.JPG
    63,3 KB · Görüntüleme: 970
  • IMG_7536.JPG
    57,1 KB · Görüntüleme: 928
  • IMG_7049.JPG
    67 KB · Görüntüleme: 941
  • IMG_7491.JPG
    66,8 KB · Görüntüleme: 979
  • IMG_5848.JPG
    37,6 KB · Görüntüleme: 941
  • IMG_5978.JPG
    51,4 KB · Görüntüleme: 1.050
Sizin fotoğraflarınızı görmüştüm ama devlette olduğunuzu bilmiyordum lesya8610 peki ne kadar ödediniz? Ne kadara mal oldu estetik? Genel anestezi ile mi oldunuz? Şehir efsanesi olan asistanlar giriyor onlar daha çok burnunla ilgileniyor cerrah girmiyor doğru mu? Benim hiçbir sağlık sorunum yok ben Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik polikliniginden sıra aldım. Derdimi nasıl anlatmalıyım. Fotoğraf falan göstersem doktor gıcık olur mu bana? Çünkü tamamen zeynep çamcı burnu istiyorum ve onu nasıl anlatıcam bilmiyorum. Çok soru oldu ama kusura bakmayın korkularım var

Herhalde doktor bunu yapabilir ama ben nasıl anlatırım resim gostermeden bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-25-13-43-20-1.png
    198,3 KB · Görüntüleme: 908

Ya burnunuz gerçekten cok dogal olmus bir de daha bu kadar yeni ve sislik oldugu halde boyle. Ben de kavis istemiyorum sizin gibi düz istiyorum sizin uca da müdahale yapılmış sanirim. Siz kbb ye mi oldunuz orasini tam anlayamadim benim de burnumde nefes sıkıntım var o yüzden kbb istiyorum. Hem fiyat daha uygun diye. Bir de devlet hastanesinde doktorlar boyle ameliyathanede falan fotograf cekmiyor sanıyordum ki cekmiyorlar sanirim ama sizin doktorunuz baya ilgiliydi heralde. Ya iş için fotograf attigi instagrami olan devlet doktoru bile bulamadim ben hic.

Al bende de o kadar... benim sıra aldığım plastik cerrahinin instagrami yok. Facebookta kendi fotoğrafı dahi yok kara bir ekran var.. acaba kapalı bir bayan da gizliyor mu diye düşündüm ama yaptığı burunlari çekip koyabilirdi.. Bazı doktorlar yasak diyor bazıları yasak falan dinlemiyor paylaşıyor. Ayy kafam karıştı iyice ya

Herhalde doktor bunu yapabilir ama ben nasıl anlatırım resim gostermeden bilmiyorum

Siz estetik cerrahiye olucaksiniz o yüzden doktora rahatlikla resim gosterebilirsiniz bence. Kbb olsa benim isim bu degil der ama sonucta estetik cerrah anlayisla karşılar. Yalniz ben hicbir doktorun fotoğrafa gore yapabilecegini sanmiyorum mesela instagramda doktorlarin yaptigi tum burunlar ayni. Kimisi tum hastalarini ayni bu kizin burnu gibi kavis yapıyor kimisi düz yapiyor.

fiyat için msj atayım cnm. buldugun doktorla alakalı tamamen canım. benim bizzat kendisi yaptı asistanları fln yapmadı cok ilgilendi cok memnun kaldım. tabiki fotograf gösterebilirsin cnm. istediğin burnu yapıyorlar.kbb değilde plastik cerrahi tercih ettim. evet genel aneStezi oldu 6 saat sürdü. diğer türlü dayanamazdım aslaa. korkum çoktu. istediğiniz burundan daha çok sizin yüz hatlarınıza yakışan burun önemli belli ölçülerde küçültülebiliyor burun yüzünüze yakışması için. benim yüzüm cok uzun çenem önde çok şekilli çok kısa bi burun bana yakışmazdı. birazcıcık düzelsin şekli yeter dedim. zaten sizi foto cekip. fotoshop yapıyorlar. doktoru iyi arastırın hastalarıyla mutlaka konuşun agrıları olmuşmu onu sorun ben hap bile içmedim o derece agrım yoktu. hastane aşırı ilgiliydi. hemşireler geldi gitti agrın varmı iğne vuralımmı dediler yok agrım olunca söylerim dedim iğne vurdurmadım 3 kez geri yolladım. en son gece 12 de vuralım artık bi iğne dediler agrım yok ama siz bilirsiniz dedim. 1 tek iğne vurdular o kdr snrası evde hep gezdim hap bile içmedim tampon silikonda olsa bi sıkılık bi agırlık yapıyor. bende tampon hiç yoktu kuş giibi hafifti burnum mümkünse tamponsuz yapan bi doktor bulun. tamponlu olanlar agrı sızıdan şikayetci genelde

Evet ama sonucta hastanin izni varsa neden yasak olsun ki. Islerine gelmiyor bence. Estetikten ek para kazanmiyorlar sonucta ya. Siz doktordan randevu alirken adini googleye yazip yorumlara baktiniz mi. Simdiye kadar hic yanilmadim bu konuda. Adlarini yaziyorum doktortakvimi doktorsitesi falan orada yorumlara bakıyorum yorumu olmayan doktora gidince anliyorum ilgisiz o yuzden yazmamislar. Hep o yüzden cok iyi samimi diye yorum yazilan doktorlara gidiyorum hep memnun kaliyorum.

Maalesef orda da bir yorum yok doktor hakkında.. bir görüşelim dediğin gibi ilgisizse zaten burnumu emanet etmem öyle birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…