- 20 Kasım 2019
- 14
- 1
- 36
- 34
- Konu Sahibi asmelburak
-
Fiyatlar çok uçuk biraz zor yani maddi olarqk9 eylülde adnan menderes den iyi diye söz ediyorlar.
Merhaba 9 eylülde adnan beye karnın germe oldunuzmuMerhaba arkadaşlar. Belki ilgilenecek arkadaşlar mevcuttur diye yazmak istedim. Bugün izmir yeşilyurt hastanesinde doktor meltem oral ile görüşmeye gittim. Protezsiz meme dikleştirme ameliyatı için 2.500 lira ücret söyledi. Tam karın germe için ise ameliyat sonrası belli olur ancak 5.500 ile 8.500 arasında değişir dedi. Zaten pek istekli de değildi. Çok yoğunum bakamam ilgilenen modundaydı. Zaten hastanedeki doktorlar istifa etmiş özele geçmiş o yüzden bütün işler ona kalmış. Yani umudumu kırdı açıkcası. 9 eylül hastanesinden randevu alıcam. Bakalım onlar ne diyecek?
Sizin bir fikriniZ var mı? İzmir de devlet hastnesi karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı ile ilgili doktor ve fiyat bilgisi olan?
Sevgiler son durumunuz nedir bnde izmir devlette dr arayisindayimMerhaba arkadaşlar. Belki ilgilenecek arkadaşlar mevcuttur diye yazmak istedim. Bugün izmir yeşilyurt hastanesinde doktor meltem oral ile görüşmeye gittim. Protezsiz meme dikleştirme ameliyatı için 2.500 lira ücret söyledi. Tam karın germe için ise ameliyat sonrası belli olur ancak 5.500 ile 8.500 arasında değişir dedi. Zaten pek istekli de değildi. Çok yoğunum bakamam ilgilenen modundaydı. Zaten hastanedeki doktorlar istifa etmiş özele geçmiş o yüzden bütün işler ona kalmış. Yani umudumu kırdı açıkcası. 9 eylül hastanesinden randevu alıcam. Bakalım onlar ne diyecek?
Sizin bir fikriniZ var mı? İzmir de devlet hastnesi karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı ile ilgili doktor ve fiyat bilgisi olan?
Ne yaptınız buldunuz mu doktorMerhaba arkadaşlar. Belki ilgilenecek arkadaşlar mevcuttur diye yazmak istedim. Bugün izmir yeşilyurt hastanesinde doktor meltem oral ile görüşmeye gittim. Protezsiz meme dikleştirme ameliyatı için 2.500 lira ücret söyledi. Tam karın germe için ise ameliyat sonrası belli olur ancak 5.500 ile 8.500 arasında değişir dedi. Zaten pek istekli de değildi. Çok yoğunum bakamam ilgilenen modundaydı. Zaten hastanedeki doktorlar istifa etmiş özele geçmiş o yüzden bütün işler ona kalmış. Yani umudumu kırdı açıkcası. 9 eylül hastanesinden randevu alıcam. Bakalım onlar ne diyecek?
Araştırmalarınız çeşitli hastanelerin fiyatlarını buldurmustur size, paylasma sansiniz var mi acaba? Devlet hastanesinde kacs yaptirdiniz ve ucret nedir acaba?Istanbul devlet hastanesinde 6 ekim 2020'de tam karin germe ameliyatı oldum. Ben çok araştırma yaptım internetten ancak istediğim gibi sonuç alamadım. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Özelden cevap verdim.Araştırmalarınız çeşitli hastanelerin fiyatlarını buldurmustur size, paylasma sansiniz var mi acaba? Devlet hastanesinde kacs yaptirdiniz ve ucret nedir acaba?
MerhabalarIstanbul devlet hastanesinde 6 ekim 2020'de tam karin germe ameliyatı oldum. Ben çok araştırma yaptım internetten ancak istediğim gibi sonuç alamadım. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Fiyat bilgisi paylaşma imkanınız var mı acaba?Istanbul devlet hastanesinde 6 ekim 2020'de tam karin germe ameliyatı oldum. Ben çok araştırma yaptım internetten ancak istediğim gibi sonuç alamadım. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Fiyat bilgisi paylaşma imkanınız var mı acaba?
[/QUOTE
Özelden yazıyorum
Devlet degilde üniversite hastanesinde oldum ordaki yogunlugu gorseniz dr anlardiniz kolu yanan kafasi yanan bacagi kopan gozu cikan bide estetik icin geliyorlar onlarida anlamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?