Gebeliğe Hazırlık Devlet hastanesinde infertilite tedavisi olanlar varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben devlette başladım tedaviye doktorum tanıdık diye çok zor oluyo diye özele geçtim adetin 3. Günü gel diyo mesela randevu bulamıyorsun randevusuz gitsen hastanede olmayabiliyor olsa randevulu insanlar sıkıntı çıkartıyorlar. En son yine adet olunca bitmeden gel dedi o hafta randevu bulamadım yine öbür haftaya randevu veriyor benim işime yaramıyor bende bıraktım özele geçtim

Bende özele gidiyorum hormon testlerimi rahim filmini devlette yaptırdım prolaktin yüksek için özeldeki doktor ilaç verdi düştü Allah'a şükür yumurtlama tedavisine başladık femara menogon kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım çok masraflı özel bide doktorumda ilgisiz biraz ege üniversitesine gitmek istiyorum ama kararsız kaldım randevudan dolayı bende

Özel hastaneye gidiyordum ama devlete gitmeyi düşünüyorum devlet hastanesinde infertilite tedavisi olan varmı ?
Ben de devlette tedavi oluyorum su anlik memnunum asilamam olacak hemen halediliyor isler zaten her gun gtmenize gerek yok 10 gun icinde randevusuz da gidiyorsunuz e bi kac saat bekleyeceksiniz ona da katlanabilirsiniz herhalde ztn tedavi surecine girdiginizdr randevu ya fan gerek kalmiyor

Gidip bende bi deneyim benim testlerinin hepsi yapıldı zaten tedaviye başlamıştık özel baya masraflı oluyor maddi manevi çok yıpratıyor bu durum

Benim en son hsg çekildi devlette, adetin 3. günü tedavi başlanıyor

İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır tedaviniz bende denicem devleti bakalım hayırlı olur inşallah her seferinde randevu alıpmı gidiyorsunuz?
Evet ama randevu alsam bile saatinde iceri almıyorlar orda bayanlar kafalarına göre sıraya girmişlerdi canım.

Size direk aşılamamı yaptılar bana devlet hastanesinde aşılama dediler direk ben o yüzden özele gittim iğnelerle haplarla denemek için ilk başta olmazsa aşılama yaptıralım diye düşündük

Gidip bende bi deneyim benim testlerinin hepsi yapıldı zaten tedaviye başlamıştık özel baya masraflı oluyor maddi manevi çok yıpratıyor bu durum
Doktoru arastirin derim ama cnku yine x bir devlet hastanesinde 3 yildir olmuyor bebegimiz dedigimizde gencsini olur diye gondermisti esiminde zaten isine geldi 3 yilda oyle bekledik 6. Yilda basladik tedaviye

İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır tedaviniz bende denicem devleti bakalım hayırlı olur inşallah her seferinde randevu alıpmı gidiyorsunuz?
istediğin doktora randevu alsan bile farklı doktora denk geliyorsun ben bayana randevu aldım erkek denk geldi. ama daha anlayışlı oluyorlar.
adetin 3. günü gidiyorsun, eşin de aynı gün semen veriyor. ultrasona giriyorsun regl iken.

sonra 21. gün tekrar gidiyorsun, bir de smear veriyorsun.
Son olarak hsg için gün veriyorlar. çok yıpratıcı bir süreç maalesef

Biz o testlerin hepsini yaptırdık hormon testleri hsg çektirdim eşimde sperm testini yaptırdı evet baya zaman alıyor bunları yaptırmak bende devlette yaptırdım ama devlet direk bana aşılama dedi ve prolaktin hormonun yükselmişti normal dedi özeldeki doktor fark etti onuda ilaç verdi düştü Allah'a şükür size ne dedi direk aşılamamı yapcaklar sizede

Yok adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Klomen başlatacaktı sanırım. Ama gitmedim ya süreç çok zorluyor Benim eşimin hız düşük biraz aslında aşılama olsa fena olmaz.

Yok adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Klomen başlatacaktı sanırım. Ama gitmedim ya süreç çok zorluyor Benim eşimin hız düşük biraz aslında aşılama olsa fena olmaz.
Hemen bizde aşılamayı istemedik yeni başaladık bir kaç ay iğnelerle haplarla deneyelim olmazsa aşılamaya geçelim istedik benim eşimdede ileri hızlı hareketli düşük vitamin kullanıyor şuan

Hemen bizde aşılamayı istemedik yeni başaladık bir kaç ay iğnelerle haplarla deneyelim olmazsa aşılamaya geçelim istedik benim eşimdede ileri hızlı hareketli düşük vitamin kullanıyor şuan
hangi vitamini kullanıyor inşaallah faydası olur

hangi vitamini kullanıyor inşaallah faydası olur
inşallah olur faydası progeny m ve evicap 200 verdi doktor şuan onu kullanıyoruz bide beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum siz tıp fakültesi hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa kadın doğum hastanesinemi

inşallah olur faydası progeny m ve evicap 200 verdi doktor şuan onu kullanıyoruz bide beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum siz tıp fakültesi hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa kadın doğum hastanesinemi
biz de promen k kullanıyoruz.
Kadın doğuma gidiyorum Ankara'da:)

biz de promen k kullanıyoruz.
Kadın doğuma gidiyorum Ankara'da:)
Bende ankarada etlik Zübeyde hanımda yaptırmıştım testlerimi ailem orda ben izmirde oturuyorum ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum şimdide inşallah iyi gelir senin eşinede vitamin

Bende ankarada etlik Zübeyde hanımda yaptırmıştım testlerimi ailem orda ben izmirde oturuyorum ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum şimdide inşallah iyi gelir senin eşinede vitamin
inşaallah canım benim, hepimiz alalım güzel haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…