• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde "Hasta kabul görevlisi"

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
eğitim fakültesinde 4 senelik bir bölüm bitirdikten sonra, bir yandan 2. üni. kapsamında başka bir bölüm okuyan 24 yaşında biriyim... İş aramalarıma rağmen ne yazık ki asgari ücret dışında bir iş bulamıyorum. İşkurun açmış olduğu eğitimlerden birine başwurdum görüşmeye çağırıldım fakat, sözleşmeli olarak mı alınıyor dewlete geçme gibi bir şansım war mı tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım.. bu konuda herhangi bir fikri olan yazabilir mi?

Not: klawyemdeki "v" harfi basmıyor. O harfli olan kelimeleri de ekran klawyesi ile yazdım. yazım hataları yüzünden özür dilerim.

Başvurduğunuz programin adı is bası eğitim programıdır, ücretiniz ve sigortanız devlet tarafından ödenir günlük 20 lira idi yanılmıyorsam. Eğitim 4 ay sürer, +2 ay da firma/kurum/kuruluş sizi denemek ister. Eğer beğenirse ise alınırsınız ama beğenmezse ya da siz istemezseniz 6 ayın sonunda yollar ayrılır

Başvurduğunuz programin adı is bası eğitim programıdır, ücretiniz ve sigortanız devlet tarafından ödenir günlük 20 lira idi yanılmıyorsam. Eğitim 4 ay sürer, +2 ay da firma/kurum/kuruluş sizi denemek ister. Eğer beğenirse ise alınırsınız ama beğenmezse ya da siz istemezseniz 6 ayın sonunda yollar ayrılır
beğenirlerse kadroya mı geçirilirim yoksa sözleşmeli olarak mı çalışırım bir bilginiz war mı? maaş hakkında herhangi bir görüşünüz war mı?

beğenirlerse kadroya mı geçirilirim yoksa sözleşmeli olarak mı çalışırım bir bilginiz war mı? maaş hakkında herhangi bir görüşünüz war mı?
Sözleşmeli olursunuz sanırım maaşı bilmiyorum

Klavyenizde v harfi çalışmıyorsa
Klavyemdeki `v` çalışmıyor die nasıl yazdınız:-)

Klavyenizde v harfi çalışmıyorsa
Klavyemdeki `v` çalışmıyor die nasıl yazdınız:-)
Not: klawyemdeki "v" harfi basmıyor. O harfli olan kelimeleri de ekran klawyesi ile yazdım açıklamasını yapmıştım :)

Back