Son 2 senedir burnumu aşiri derecede kafaya takmis biriyim. Ailem her ne kadar yapmana gerek yok yuzune yakisiyor dese de bana teselliden baska bi sey gelmiyor. Yan profilimi begenmiyorum. Herneyse. Özel hastaneler cok ucuk fiyatlar soyluyor 15 bin tl diyene bile rastladim. Şahsen kendi adima uçuk verebilenler yaptirsin sozum yok.. Devlet hastanesinde iyi hekimler bu ameliyatlari yapabiliyormus. Sorularima geceyim;
1-)Ankarada ki hangi devlet hastaneleri burun estetigi yapiyor?
2-) Burun estetigi icin hangi bolumden randevu aliyoruz ve doktora direk estetik amacli oldugunu mu soylemem gerek? (Devlet hastanesiyle bu konuda bi iletisimim olmadi, sekil için estetik yapmiyorlar diyen bi arkadasim olmustu ama tam tersi devlette oldum diyenlerle karsilastim. O yuzden soruyorum)
3-)fiyat araligi kabaca devlette ne kadardir? Ve ameliyat tarihlerini kac ay sonraya veriyorlar?
4-)tam anlamiyla iyilesme suresi nedir?(6-12 ay hatta 2 yılı bulabiliyormus bahsettiğim rahatca isime adapte olacagim sure)
5-)ameliyattan ne kadar sure sonra rahatca duş alinabilir?(burnun hassasiyeti acisindan merak ediyorum)
Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.