Devlet hastanesinde estetik ve merak ettiklerim

Nazdrlv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
1
0
1
28
Son 2 senedir burnumu aşiri derecede kafaya takmis biriyim. Ailem her ne kadar yapmana gerek yok yuzune yakisiyor dese de bana teselliden baska bi sey gelmiyor. Yan profilimi begenmiyorum. Herneyse. Özel hastaneler cok ucuk fiyatlar soyluyor 15 bin tl diyene bile rastladim. Şahsen kendi adima uçuk verebilenler yaptirsin sozum yok.. Devlet hastanesinde iyi hekimler bu ameliyatlari yapabiliyormus. Sorularima geceyim;
1-)Ankarada ki hangi devlet hastaneleri burun estetigi yapiyor?
2-) Burun estetigi icin hangi bolumden randevu aliyoruz ve doktora direk estetik amacli oldugunu mu soylemem gerek? (Devlet hastanesiyle bu konuda bi iletisimim olmadi, sekil için estetik yapmiyorlar diyen bi arkadasim olmustu ama tam tersi devlette oldum diyenlerle karsilastim. O yuzden soruyorum)
3-)fiyat araligi kabaca devlette ne kadardir? Ve ameliyat tarihlerini kac ay sonraya veriyorlar?
4-)tam anlamiyla iyilesme suresi nedir?(6-12 ay hatta 2 yılı bulabiliyormus bahsettiğim rahatca isime adapte olacagim sure)
5-)ameliyattan ne kadar sure sonra rahatca duş alinabilir?(burnun hassasiyeti acisindan merak ediyorum)
Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.

1. Kecioren. Sincan devlet hastaneleri. Plastik cerrahi bolumu olan tun devlet hastaneleri. Tip fakultelerinin hepsi yapiyor
2. Plastik cerrahiden randevu alip. Direk estetik yaptirmak istetiginizi soylebilirsiniz.
3. Fiyat 2000 ve 2500 tl arasi
4. Burunun tam oturma sureci cilde gore 6 ay 1 ve 1.5 yil arasi
5. Alci ciktiktan sonra dus alinabilir diyorlar. 10 gunu bulur yani.

Benim kafamdaki soruları s
Benim kafamdaki soruları sormuşsun canım

Cevaplarınızdan emin misiniz bende gidicem de devlet hastanesine bu ayın 16 sında haberdar ederim sizi

Cevaplarınızdan emin misiniz bende gidicem de devlet hastanesine bu ayın 16 sında haberdar ederim sizi
Evet tabikide burada konulari arastirarak sorularinizin cevaplarini kendinizde bulabilirsiniz. Yalniz 2017 de 2000 ile 2500 tl arasi idi fiyatlar. 2018 yili icin ne oldu henuz bir bilgim yok.

Yani ta
En fazla 500 tl oynasin yinede iyi. Doktorunuzu iyi arastirin ama onunuze gelene yaptirmayin.
Araştırdım doktorumu ya tuğba dindar diye bir doktor tekirdağ devlet hastanesinde görev yapıyor iyi diyorlar bakalım bilgilendiririm burayada yazarım muayeneye gidince

Yok canım ankarada olmıycam ama kafama takılan birşey daha var ameliyat gününü ne kadar sonraya verir acaba?
Burasi buyuk sehir.Benim doktorum cok yogun 3.5 ay sonrasina gun verdi. Ama istersen 2 misline ozelde hemen yapabiliyor. Ama Tekirdagda nasildir bilemem. Doktorun yogunluguna bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…