Devlet hastanesinde diyetisyene giden var mı

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
979
1.724
63
Devlet hastanesinde diyetisyene giden var mı ? Faydasını gördünüz mü doktor iyi bir şekilde ilgileniyor mu 15 kilo fazlam var Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim

Devlet hastanesinde diyetisyene giden var mı ? Faydasını gördünüz mü doktor iyi bir şekilde ilgileniyor mu 15 kilo fazlam var Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim
Valla yeni basladim bugün ikinci günüm merak ettim bende giden var mı başka faydasını gören

Bende hep gitmek istedim ama bi kac arkadasim gitti ikisinde de nerdeyse sanki aynı listeyi yazıp vermis gibiydi sanki ezber yapıyorlar o işi die düşündüm o yüzden gitmekten vazgecmistim gerçekten faydasını görenler varsa bende surda durayım da belki işe yarar şekilde cevap yazanlar olur He gerci ben kendim sonradan verdim ama ramazanda yine aldim biraz

wYıllar önce gittiğim çok kilolu değildim ama kolayı bırakmak için gittim çok kilo yaptığı için ve bana diyetimde bu sefer light kola içebilirsiniz yazmış ahagahshs neyse sonra hamile kaldım bu sefer sağlık ocağındaki ebe diyetisyene yolladı aynı liste herkese aynı liste veriliyor çok bir kilo verilmiyor en iyisi durumun iyise özel diyetisyen daha yakından ilgileniyor...ha bide unuttum benim gittiğim diyetisyen hastanedeki doktor inan 150 kilo vardı tam böyle öğlen arasına denk geliyordu yemek yiyecekmis yanındaki hemşireye kaç tane gözleme yiyecen diye sordu kızda 1 tane dedi telefonda 5tane gözleme siparişi verdi..hemşire doktor hanım birimi gelecek dedi hayır 4u benim dedi....ben osirada beeen

Çoğu kişi böyle dedi bende gitmekten vazgeçtim çok ünlü bi diyetisyen buldum o da aylık fiyatı 2000 dedi ve onlinedı en sonunda kendi kendime kaldım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…