• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesinde diş yapımı (lütfen göz atın) :)

DusMacunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
51
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben dişlerimin üst kısmını komple yaptırmayı düşünüyorum
Devlet hastanesinde yapıyorlar mı cunku bu estetiğe girio dişlerim gayet sağlıklı aslında
birde yapılıyorsa ortalama ücret hakkında bilgisi olannnn var mıı acabaa :)) ?

ssk'lıysanız eğer bildiğim kadarıyla eğer değişmediyse ssk hastanesinde doktoru iknaya bakar bir arkadaşımın babası cok cüzzi sayılabilecek bir paraya normalde bir diş icin verilen atıyorum 1000 lira ise 300tl gibi bir paraya 24 diş yaptırmış

ssk'lıysanız eğer bildiğim kadarıyla eğer değişmediyse ssk hastanesinde doktoru iknaya bakar bir arkadaşımın babası cok cüzzi sayılabilecek bir paraya normalde bir diş icin verilen atıyorum 1000 lira ise 300tl gibi bir paraya 24 diş yaptırmış

Çok teşekkür ederimm :))

canım benim dişlerimde görünüş olarak kötüydü bende ilk olarak devlete gittim ama kısa sürede yapılacak bir dişi uzattılar da uzattılar yok sıra al yok bekle ohoo kaç senemi boşa yediler belki de devletten devlete değişio da olabilir ama benim şuanki dişçim önce devlette çalışıyormuş fiyatının uygun olmasının sebebi kullanılan malzemenin iyi olmamasıymış uyarmak istedim sonuçta diş bu şakaya gelmiyor çok çektim bu yüzden bence güzelliğin için parayı düşünme derim git güvenilir bi özel dişçiye hem daha kısa zamanda sonuç alırsın hem de daha güzel olur hatta benim dişimi devlet yapmayı bırak daha da bozdu diyebilirim benim iki tane dişimi çekmişlerdi tedaviye başlamadan önce şimdiki dişçim bu dişler çekilirmi hiç dedi yani şuanki tedavimi de uzatmış oldular dişlerimi bozarak ben çok pişman oldum sende ilerde pişman olma iyi düşün araştır bence

mrb canım. normalde ssk lı hastanelerde estetiğe giren tedavilerde ücreti ssk karşılamaz ama doktor ile olan ilişkin ile belki olabiliyor. şahsen ben böyle duydum :)

Devlet hastanesinde yapıyorlar mı cunku bu estetiğe girio dişlerim gayet sağlıklı aslında

Estetik derken çektirip yeni dişmi yaptırıcaksın temizlemelerde falan ssk karşılıyor diyebiliyorum artık.

Son düzenleme:

Arkadaşım kusura bakma ama senin derdini anlayamadım ben.Dişlerim gayet sağlıklı diyorsun, o halde neden sağlıklı olan dişlerini kestirip üzerine yapay bir diş taktırmayı istiyorsun???Ben 2 yıl önce devlet hast.de 6 tane diş yaptırdım(köprü) ve 1200 tl para ödedim.Parasınıda geçtim bin pişman oldum.Devlet hast.lerinde öyle estetik anlamda seninle ilgilenmiyorlar.Bu iyi deyip yapıp geçiyor.Bu yılda ist da özel bir hekime değiştirdim köprülerimi ve 1500 tl ödedim,süper oldu.Aradaki fiyat olayını düşün ne kadar komik.Benim sana tavsiyem;dişlerin sağlıklı ise yazık dişlerini kestirme!estetik anlamda görüntü değişikliği istiyorsan bir sürü yöntem var artık Bonding,lamine vs. onları incele derim.Porselen dişlerin bakımı çok zordur ve iyi yapılmaz ise arada milim boşluk kalırsa yediklerin kaçıyor ve bakteri yapıyor.Sonuç korkunç bir ağız kokusu oluyor.Bence asla kestirip sonra pişman olma.

Back