devlet hastanesinde cinsiyeti söylüyorlarmı

aysegul3444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
20
7
86
Slm kızlar 17 haftadayım hala cinsiyetimiz belli olmadı benim gibi olan varmı haftaya devlet hastanesine gitsem söylüyorlarmı cinsiyeti

hayırlı olsun evadınız:) tabi söylüyorlar.

Ama bu zamana kadar belli olmadıysa bence kız:) hayırla gelsin inşallah

Slm kızlar 17 haftadayım hala cinsiyetimiz belli olmadı benim gibi olan varmı haftaya devlet hastanesine gitsem söylüyorlarmı cinsiyeti
canım normalde sölüorlar ama benim eltim doğu tarafında yaşıordu onunkini sölemediler neden bilmiorum

Bizim burda da söylemiyorlardı , ayrıntılı usg de söylediler ama bu 3-4 sene önceydi , belki değişmiştir şimdiye

Tabiki söylerler. Ha baktın söylemiyor sen sor söylesinler. Ama devlet Hastanesi'nde bebeğini göremezsn ekran kendilerine doğru maalesef . Sadece iyi olup olmadığını söyler geçer.

Benimkine her gittiğimde bakmaya çalıştı doktor ama göstermedi ,21. haftada kesin söylediler.Söylüyorlar canım .Devlet hastanesi katı kuralları olan bir yer değil ben memnunum .

Söylüyorlar canım tabi bebeğin duruşuna göre. Bazı bebeklerin geç belli oluyor. Benim 14.haftada kız gibi dedi 17.haftada kesin olarak kız dedi.

Soylerler 4 sene once oglumda soylediler(gerci kiz demislerdi 8. aya kadar).
Kizmdada soylediler.siz isterseniz ekranida dondurup gösterirler tabi kendiniz talep etmelisiniz bunu

17 haftada aslında cinsiyetin belli olmuş olması lazım cnm. Tabi eğer gösterirse. Ben 16 da öğrendim. İnşallah öğrenirsin hemen yavrunun cinsiyetini ;)

Onceleri devlete gittim 18.haftada kiza benziyor ama.tam gostermiyor dedi doktor.. Ondan sonra ozelde devam etmistim..ozelde de 30.haftada ogrendik ancak..gostermedi mi hic biyerde ogrenemiyosun :D

söylememe sebepleri iki üç kızı olup aynısını duyan aldırıyor aynısı erkek içinde geçerli Allah akıl izan versin milette hayırlısı herşeyin çoğu söylüyor ama sebep bu yani

Görünürse söylerler.. Haaa birde söyle bir diyalog var.

-Cinsiyeti ne acaba görünüyormu?
-DR: ilk gebelikmi
-Evet
-DR:Önemlimi cinsiyeti sizin için
-Değil de merak ediyorum
-DR:Sağlıklı olması için dua et
-Ama ona göre eşyalarını alcam
-DR: Artık kız erkek aynı renkleri giyiniyorlar..( tabi burada ultrason cihazını elinden çekip kendi bakası geliyor insanın)
Yine de bozuntuya vermiyorsunuz gülümsüyorsunuz.

Sonra sanki çocuğu onun sayesinde yapmışsınız gibi lütfedip söylüyor ( yaşanmış olay)

Söylüyorlar eltimin söylemişlerdi. Eşimin kuzeninin de benzer şekilde söylediler. Ben hiç gitmedim devlete bu hafta gideceğim ayrıntılı ultrason için. tabi ben cinsiyeti zaten biliyorum.

Kimbilir onlar da neler görüp duyuyorlar ki söylemeyenler çekiniyor söylemeye.

Bu arada doğuda yaşıyorum, kız çocuk erkek çocuk aynı sevilir buralarda aslında filmlerde görüldüğü gibi vahşet yok aslında.

canım normalde sölüorlar ama benim eltim doğu tarafında yaşıordu onunkini sölemediler neden bilmiorum

Canım doğuda kız olan bebeklere hamile olan kadınlar tehlike yaşıyormuş diye duydum.
Anne ve bebeğin sağlığı için söylemiyor doğudaki doktorlar.

Back
X