- 12 Ocak 2010
- 20
- 7
- 86
- Konu Sahibi aysegul3444
Slm kızlar 17 haftadayım hala cinsiyetimiz belli olmadı benim gibi olan varmı haftaya devlet hastanesine gitsem söylüyorlarmı cinsiyeti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım normalde sölüorlar ama benim eltim doğu tarafında yaşıordu onunkini sölemediler neden bilmiorumSlm kızlar 17 haftadayım hala cinsiyetimiz belli olmadı benim gibi olan varmı haftaya devlet hastanesine gitsem söylüyorlarmı cinsiyeti
Çünkü bebeğin cinsiyeti kız ise kürtaj istiyorlar.Bizim burada da söylemiyorlar aynı sebeptencanım normalde sölüorlar ama benim eltim doğu tarafında yaşıordu onunkini sölemediler neden bilmiorum
çok kötü yaaÇünkü bebeğin cinsiyeti kız ise kürtaj istiyorlar.Bizim burada da söylemiyorlar aynı sebepten
Görünürse söylerler.. Haaa birde söyle bir diyalog var.Slm kızlar 17 haftadayım hala cinsiyetimiz belli olmadı benim gibi olan varmı haftaya devlet hastanesine gitsem söylüyorlarmı cinsiyeti
canım normalde sölüorlar ama benim eltim doğu tarafında yaşıordu onunkini sölemediler neden bilmiorum